Super Smash Bros. Ultimate Leaker onthult waarom we geen hoognodig DLC-personage hebben gezien

een Super Smash Bros. Ultiem Het lek onthulde waarom we een van de meest gewilde personages in DLC niet naar de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite hebben zien komen. Voor alles Super Smash Bros. Ultiem Door het DLC-personage te onthullen, beginnen sommige namen de ronde en trending te maken op Twitter, zoals Sora Kingdom Hearts En de Crash Bandicoot. Onder deze gezochte personages, Geno, een van de hoofdpersonages in Super Mario RPG: The Legend of the Seven Stars.

Meestal – tenzij je Waluigi heet – is het voldoende om een ​​gewild Nintendo-personage te zijn Super Smash Bros.. Maar het was niet genoeg voor Gino. En volgens het lek zijn daar verschillende redenen voor.

Spreken op het Japanse forum 5 D.Het anonieme lek – die aan geloofwaardigheid won door Steve’s “lek” van Maine Craft En kampioen van Dragon avontuur Voordat het werd aangekondigd, beweerde het dat Nintendo over het algemeen verbijsterd was door de vraag naar het personage.

In detail beweert het lek dat Nintendo fans luid en duidelijk heeft gehoord, maar is het in de war omdat er een onredelijke hoeveelheid ondersteuning lijkt te zijn voor de remake. Super Mario RPG: The Legend of the Seven Stars Of ga verder. Natuurlijk kan de Nintendo-temperatuurcontrole onjuist zijn, afhankelijk van wie je het vraagt, maar dat is wat het lek zegt dat het een betwistbaar punt is voor Nintendo als het gaat om het plaatsen van Geno Super Smash Bros. Ultiem.

Verdergaand, lijkt Nintendo bang te zijn om Nintendo-personages te worden Smashing Tekens, of met andere woorden, tekens die simpelweg bekend zijn vanwege hun bestaan Smashing. Als dat waar is, betekent dit bijna dat we Geno niet eens zullen zien toevoegen Super Mario RPG Het wordt nieuw leven ingeblazen in een grote oorlog, wat op dit moment onwaarschijnlijk lijkt.

READ  Van de stoomsensor van Valheim zijn in een maand tijd 5 miljoen exemplaren verkocht

Dat gezegd hebbende, neem zoals altijd alles hier met een korreltje zout. Hier is niet alleen niets officieel, maar zelfs als alles 100% correct is, kan het ook veranderen.

Super Smash Bros. Ultiem Alleen beschikbaar op Nintendo Switch en Nintendo Switch. Voor meer berichtgeving over de bestverkopende en veelgeprezen platformjager van 2018 – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Lesley Curry

iOS 14.3 maakt van de iPhone 12 Pro en Pro Max nog betere camera’s

Als je een iPhone 12 Pro of 12 Pro Max hebt en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *