Bugsnax Nintendo Switch en Xbox Series X – PS5-lanceringsgame komt naar andere platforms | Spellen | vermaak

BugnaX-ontwikkelaar Young Horses heeft fans een gloednieuwe update gegeven over de potentiële Nintendo Switch en Xbox Series X-poort.

Bugsnax is een charmant en uniek avonturenspel dat afgelopen november naast de PS5 is uitgebracht.

De populariteit van de game werd ondersteund door het feit dat vroege gebruikers de game konden downloaden als onderdeel van de PS Plus-collectie voor november.

Onnodig te zeggen dat eigenaren van Nintendo Switch en Xbox Series X zich afvroegen of het zijn weg naar andere platforms zou vinden.

Hoewel game-ontwikkelaar Young Horses geen officiële aankondiging heeft uitgebracht, lijkt het erop dat Bugsnax uiteindelijk zijn weg naar andere platforms zal vinden.

Toen hem werd gevraagd naar een mogelijke Switch-poort op Reddit, zei een woordvoerder van Young Horses: “We hopen Bugsnax naar meer platforms te brengen, maar we hebben nog niet besloten of aangekondigd wat die systemen zijn. Sorry!”

Aangezien de game al op PS4, PS5 en pc staat, is de kans groot dat het in de toekomst een Xbox Series X / S- en Xbox One-poort krijgt.

De Switch-poort zal waarschijnlijk wat meer werk vergen, maar een game als Bugsnax lijkt perfect geschikt voor het platform.

Voor het geval je het bij de lancering hebt gemist, geeft Bugsnax spelers de opdracht om dieren in het wild vast te leggen en te fotograferen op een mysterieus eiland.

Bugsnax neemt je mee op een excentriek avontuur naar Snaktooth Island, de thuisbasis van de mythische wezens met een half-snackbug, Bugsnax.

Op uitnodiging van de onverschrokken ontdekkingsreiziger Elizabeth Megavige komt ze aan om je gastheer overal te ontdekken, haar kamp in wanorde, haar volgelingen zijn alleen verspreid over het eiland …

READ  Art Of Rally komt naar Xbox & Switch op 12 augustus

“Het is aan jou om de mysteries van Snaktooth Island op te lossen: wat is er met Lisbert gebeurd? Wat is Bugsnax en waar komen ze vandaan? Maar vooral: waarom smaken ze zo lekker?”

Bugsnax was beschikbaar als gratis download voor PS Plus-abonnees van november en december.

Sindsdien worden PlayStation Plus-abonnees getrakteerd op gratis PS5-games zoals Maneater en Worms Rumble.

Destruction All-Stars is de nieuwste game die in februari aan de PlayStation Plus-selectie is toegevoegd.

In een autogevechtspel proberen spelers voertuigen van de oppositie te vernietigen, te voet of achter het stuur.

PS Plus-abonnees kunnen de game tot 2 maart gratis downloaden.

Written By
More from Vanessa Hale
De Xbox Series X zou een andere grote exclusiviteit moeten zijn
Microsoft koos vermoedelijk een andere exclusieve basis voor de Xbox Series X...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *