Bungie pakt de kritiek op Destiny 2 Lightfall aan met ingrijpende veranderingen

Bungie pakt de kritiek op Destiny 2 Lightfall aan met ingrijpende veranderingen

tot Lot 2 De kritiek van Lightfall kon miljoenen gamers er niet van weerhouden om te genieten van de nieuwste uitbreiding van de game voor de populaire FPS, die negatieve feedback kreeg over de oppervlakkige campagne, omslachtige moeilijkheidsgraad, het geheel nieuwe Guardian-beoordelingssysteem, lovende kritieken en drop-rates voor verloren sectoren. Bungie heeft echter rekening gehouden met die opmerkingen in een nieuwe blogpost onder leiding van Destiny 2-gamedirecteur Joe Blackburn, die bijna elke grote klacht van spelers behandelt sinds de lancering van Lightfall.

De update belicht belangrijke aanpassingen aan Guardian Rankings, onthult plannen om zich te concentreren op Exotic, legt de redenen uit voor de recente moeilijkheidsgraad en tweaks, deelt veranderingen op basis van feedback met betrekking tot de Nightfall Point Ranking, en belooft zelfs dat spelers binnenkort spelercommendities kunnen toekennen .

In een bericht met de titel Reflecting on Lightfall: Launch and Beyond merkte het ontwikkelingsteam op dat de game “het grootste aantal gelijktijdige spelers in jaren” had met de lancering van zijn nieuwe uitbreiding. Het wordt vervolgens opgesplitst in een tekst van Blackburn, waarin expliciet wordt ingegaan op de kritiek van spelers met betrekking tot de nieuwste uitbreiding.

“We hebben de feedback van de community over de game grondig bekeken sinds de lancering en hebben de komende weken gewerkt aan het aanpakken van veel gebieden, terwijl we verder gaan met content voor onze komende seizoenen”, zegt Blackburn.

Na het bespreken van de doelen achter Destiny 2 Guardian Ranks and Commendations, erkent Blackburn dat het team de plank misgeslagen heeft in zijn classificatiesysteem. In de toekomst zouden spelers niet elk seizoen hetzelfde aantal vereisten hebben om hun rangen te resetten, en lof zou niet zo nauw verband houden met de voortgang van de rang van rangers. Bovendien zal Bungie binnenkort de beste outfit-aanbevelingen bevatten, een functie waar spelers om hebben gevraagd sinds de lancering van Lightfall.

Blackburn zegt ook dat de mid-season patch de kaartpuntmodifiers in Nightfalls zal verhogen om het gemakkelijker te maken om bepaalde cijfers te halen. Het spel zal ook enkele van de hordes vijanden en de schade die sommige vijanden kunnen oplopen verminderen. Het belooft ook dat Neomuna Leagues gemakkelijker te voltooien en spelers betrouwbaarder zullen matchen met andere deelnemende Guardians in Terminal Overload. Het team verhoogt ook de spawn-snelheid van Vex Strike Force-evenementen, en deze evenementen laten een nieuw exotisch schild vallen voor spelers die nog iets te verzamelen hebben.

READ  Final Fantasy Pixel herwerkt de gebombardeerde recensie op Metacritic

Het demonstreert ook verschillende build-updates voor seizoen 21, waaronder de introductie van twee nieuwe mods en wijzigingen in de Shoot to Loot-wapenfunctie waarmee het nu naast munitiekisten ook Orbs of Power kan plunderen. De update herhaalt ook de introductie van drie aankomende strandzijden, één uit elke Guardian-klasse.

Bungie pakt kritiek op Destiny 2 Lightfall aan met ingrijpende veranderingen: Guardians gaan het gevecht aan in Neomuna.

Beginnend in Destiny 2 seizoen 21, begint Trials of Osiris vanaf de eerste week van het seizoen, in plaats van door te gaan met lanceren terwijl spelers hun personages levelen, omdat er in het volgende seizoen geen verhoging van de power cap zal zijn. Bovendien begint Grandmaster Nightfalls volgens een wisselend schema vanaf de vierde week van het seizoen in plaats van te wachten tot halverwege het seizoen, zoals in het verleden het geval was. De game introduceert ook de Exotic engram-focus om spelers meer controle te geven over wat ze hopen te bereiken met betere statistieken.

Eindelijk, Blackburn hint naar de veranderingen tot 15 low-performance Exotics, verbeterde kansen om kerkers te plunderen en te laten vallen met Triumphs, en de onvriendelijke Vanguard-wapenbonussen van het team aangepakt.

Hoewel seizoen 21 in aantocht is, hebben spelers nog enkele weken om te grinden voor Destiny 2 Lightfall Exotics en alles te ontdekken wat het huidige seizoen te bieden heeft, zoals Destiny 2 Iron Banner, dat nu in multiplayer draait.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *