Guilty Gear Strive v1.26 patch-opmerkingen

Guilty Gear Strive v1.26 patch-opmerkingen

“Bedman?” Voegt zich op 6 april 2023 – morgen – morgen bij de Guilty Gear Strive-selectie als de achtste DLC-jager. Ter voorbereiding heeft Arc System Works href=”https://www.guiltygear.com/ggst/en/news/post-1859/”>patchopmerkingen vrijgegeven voor versie 1.26 van de game.

Hoewel versie 1.26 geen grote game-wisselaar lijkt te zijn in de meta voor Guilty Gear Strive, zijn er enkele opmerkelijke tweaks en fixes die worden doorgevoerd.

Een algemene verandering is dat Roman Cancels altijd wordt geactiveerd bij het raken of ruiken. Er zullen situaties zijn waarin een ‘Roman Cancel’-item dat kan bevatten, zodat het onmiddellijk wordt geactiveerd, maar niet bij een hit.


Het is ook belangrijk op te merken dat het Air Return-pad nu invoerprioriteit heeft boven een backslash. Dit betekent met name ook dat het indrukken van de dash-knop kort nadat deze naar achteren is losgelaten, een achterwaartse luchtstroom zal veroorzaken.


Er worden ook enkele kleine aanpassingen gedaan aan een aantal personages in Guilty Gear Strive. Het is onwaarschijnlijk dat deze wijzigingen verschuivingen in de niveaulijsten veroorzaken, maar sommige karakters zijn verkleind terwijl andere zijn opgepoetst.


Bekijk hieronder alle patch-opmerkingen:• Een bug gerepareerd waarbij de zoektocht-ID gedimd werd weergegeven bij het maken van een spelerskamer met het kamertype ingesteld op Training.

• Verbeterde tegenmaatregelen tegen ongeautoriseerde netwerksignalen.


• Roman Cancel wordt nu geactiveerd bij een hit of een vleugje aanval, ongeacht de invoermethode. Roman Cancel kan niet meer op zo’n manier worden ingevoerd dat het alleen wordt geactiveerd wanneer de aanval afgaat.

• Clash: het cooldown-effect eindigt nu wanneer de aanvallen van twee personages botsen.

• Ingangsprioriteit: luchtfeedback heeft nu een hogere prioriteit dan luchtstroom. Er wordt nu een omgekeerde luchtstoot uitgevoerd in plaats van een luchtstoot wanneer u deze snel weer loslaat na het indrukken van de terug + streepje-knop.

• Muurstok: een bug gerepareerd waarbij de positie van het personage soms veranderde als de muurstok onder bepaalde omstandigheden in de hoek werd gebruikt.

• Kleine visuele problemen tijdens gevechten verholpen.


• Potemkin:
– Slide Head: hij kan nu de tegenstander knock-out slaan als hij een Wall Break afvuurt.

• Faust:
– Scarecrow (S-versie): een bug gerepareerd waarbij de positie van Faust ten opzichte van de tegenstander na het verplaatsen onder bepaalde omstandigheden soms verschilde tussen de linker- en rechterkant van het scherm. De positie van Faust blijft nu hetzelfde, in welke richting je ook kijkt.

Zato-1:
– Amorf: de Hitbox wordt nu altijd geactiveerd voor de podiumhoek.

• Ramathel Valentijn:
– Bajoneto (alle versies): een bug gerepareerd waarbij het zwaard onder bepaalde omstandigheden soms naar een onbedoelde positie bewoog.

• Leeuw Wittand:
– Dash: kan nu worden overschreven met Faultless Defense bij binnenkomst tijdens een superflits.

READ  Yale kan joden en Aziaten niet discrimineren en verwacht belastinggeld

Giovanni:
– Dash: kan nu worden overschreven met Faultless Defense bij binnenkomst tijdens een superflits.

Angie Mito:
– Kachoufuugetsu Kai: De superflits begint nu zodra de teller succesvol is. De tijd voor de superflits is verkort omdat het met enkele bewegingen mogelijk was om tussen de succesvolle teller en de superflits te werken.

• Ik nee:
– Air dash, back air dash: de timing en activeringsvoorwaarden van het invoerbuffervenster zijn nu compatibel met andere personages.

blije puinhoop:
– Vuur: maakt nu altijd contact met een tegenstander wanneer deze schade oploopt of verdooft. Een bug gerepareerd waarbij vuur onder bepaalde omstandigheden direct na At the Ready (HS) kon worden gebruikt. Vuur kan niet meer worden gebruikt onmiddellijk na het bevriezen wanneer Roman Cancel is geactiveerd, enz.
– Superfocus: kan nu direct na deze beweging in stand-by (HS) worden uitgevoerd wanneer geactiveerd zonder focus.

• Sen Kisky:
– Hook Baker: De start van de opvolging van de Hook Baker kan niet meer worden geannuleerd door de Romeinen. Het blijft mogelijk om door te gaan met zowel Gazelle Step als Roman Cancel wanneer de tegenstander schade oploopt of blokkeert.Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *