Call of Duty 2021 zou draaien op de Modern Warfare-engine

Call of Duty 2021 is officieel aan de horizon, en hier is alles wat we weten over de releasedatum van de aankomende game, wie deze ontwikkelt, lekken en meer.

Zoals gewoonlijk betekent Nieuwjaar nieuwe Call of Duty. De aanstaande Call of Duty 2021-release is even mysterieus als opwindend, en we zijn er zeker van dat we nog een jaar Warzone-updates krijgen, samen met een nieuwe setup (of terugkeer) voor de franchise.

Met het enorme succes van Modern Warfare, Warzone en Black Ops Cold War, zal de 2021-editie van Call of Duty zeker een enorme release worden. Laten we alles opsplitsen wat we momenteel weten.

CoD-releasedatum 2021

Call of Duty wordt traditioneel in november uitgebracht. Zowel Modern Warfare als Black Ops 4 werden echter in oktober uitgebracht. Idealiter richt Call of Duty zich op de eerste vrijdag van november, zoals we hebben gezien voor de releases van CoD WW2 en Infinite Warfare.

De vrijdagtraditie begon met Black Ops 3 en zag de games vóór hun lancering op de eerste dinsdag in november. Hieronder lees je enkele recente releases van Call of Duty.

  • Geavanceerde oorlogsvoering4 november 2014
  • Black Ops III6 november 2015
  • Oneindige oorlog4 november 2016
  • Tweede Wereldoorlog3 november 2017
  • Black Ops 412 oktober 2018
  • Moderne oorlogsvoering: 25 oktober 2019
  • De zwarte koude oorlog13 november 2020

Activision heeft het Het werd officieel bevestigd tijdens een oproep voor investeerders op 4 februari Dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty-game komt en dat de 2021-titel parallel loopt aan Warzone.

We kunnen verwachten CoD 2021 opnieuw uit te brengen op de eerste vrijdag van november. Black Ops Cold War werd uitgebracht op de tweede vrijdag van november, wat mogelijk te wijten was aan de minder dan gebruikelijke ontwikkelingstijd die Treyarch had om de titel te bemachtigen.

READ  Allu Arjun kondigt zijn nieuwe project met Koratala Siva aan op de sterfdag van zijn grootvader

Over het algemeen verwachten we zeker dat de nieuwe game op de eerste of tweede vrijdag van november 2021 uitkomt.

CoD 2021-titel

Daar Een nieuw gerucht van ModernWarzone Het vestigingsadres voor Call of Duty 2021 is ‘Vanguard van de Tweede WereldoorlogDeze titel voegt geloofwaardigheid toe aan de mogelijkheid dat het een wereldoorlogsspel is, aangezien Vanguard het eerste deel is van een voorschot leger of marine.

Hoewel ModernWarzone gelooft dat deze titel in de toekomst kan veranderen, Eurogamer “Het is duidelijk dat Activision’s huidige plan is om vast te houden aan de Vanguard-ondertitel voor de definitieve release.”

Er is nog geen officieel woord van Activision en de plannen zullen in de toekomst zeker veranderen.

Call of Duty WWII

CoD 2021 setting en tijdlijn

Een gerucht geeft dat aan De game voor 2021 speelt zich opnieuw af tijdens het WO II-tijdperkDat zou waar zijn, zei Eurogamer.

ModernWarzone beweerde dat CoD: WWII Vanguard een alternatieve historische versie van WO II in de jaren vijftig zou zijn. Eurogamer-bronnen zijn het echter niet eens met deze informatie en zeggen dat het “een traditionele voorbereiding op WO II” zou zijn.

We zouden de komende maanden meer teasers voor de game moeten hebben. Zoals altijd zullen de lekken moeilijk te ontcijferen zijn, met tonnen communityleden die neplekken posten voor elke nieuwe CoD-game.

Ontwikkelaar

Het gerucht gaat dat Sledgehammer-games CoD 2021 halen

De huidige grote ontwikkelingsstudio’s voor Call of Duty zijn Infinity Ward, Sledgehammer Games en Treyarch. Deze studio’s hebben doorgaans een ontwikkelingscyclus van 3 jaar. Sledgehammer Games had echter geen hoofdrol in hun nieuwste geplande release voor 2020, die in plaats daarvan Treyarch’s Cold War Black Ops werd.

READ  Xbox Canada onthult een unieke Canadese Tuxedo-controller

Als gevolg hiervan zijn hamerspellen de meest waarschijnlijke kandidaten voor het ontwikkelen van de 2021 Call of Duty-titel. Eurogamer gelooft ook dat SHG zal werken aan de ontwikkeling van de Vanguard van WO II en stelt dat “bronnen hebben aangegeven dat dit inderdaad waar is”.


We zullen ervoor zorgen dat dit bericht wordt bijgewerkt met nieuwe informatie zodra deze beschikbaar komt.

Afbeelding tegoed: Activision

Written By
More from Aubrey Mason

Konami slaat E3 2021 over

Konami heeft aangekondigd niet aanwezig te zullen zijn bij E3 2021 ‘Vanwege...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *