Call of Duty Black Ops Cold War Zombies Gratis download Releasedatum, starttijd en modi | Spellen | vermaak

Call of Duty Black Ops Cold War Zombies kan de komende week gratis worden gedownload.

De populaire Zombies-modus is gratis beschikbaar van 14 januari tot 21 januari. Er is geen officiële starttijd, maar deze komt waarschijnlijk om 18.00 uur Britse tijd aan.

Black Ops Cold War Zombies is gratis op alle platforms, inclusief PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One en pc.

Dankzij de samenwerking van Activision met Sony krijgen PlayStation-gebruikers echter de kans om de Onslaught-modus van de game te spelen.

Onslaught is een Zombies-modus voor 2 spelers met een of twee unieke voordelen, zoals een variabele veilige zone. Dit resulteert in een veel snellere ervaring.

Treyarch legt verder uit: “In deze modus zal je duo alles in je uitrusting gebruiken om te vechten tegen zeer agressieve golven ondode krachten.

“In tegenstelling tot wat er gebeurt in de klassieke ronde zombie, zal de donkere etherische bol je beperken tot een bepaald gebied op de kaart totdat deze wordt opgeladen door de geesten van de levende doden.

“Terwijl de veilige zone verandert, kun je steeds moeilijkere uitbarstingen van vijanden verwachten, waaronder ongelooflijk machtige elites, om de overlevingsvaardigheden van je duo te testen. Dood genoeg van deze elite en je krijgt een bronzen, zilveren of gouden ranglijst en exclusieve wapenschema’s.”

Hoewel Onslaught een handige afleiding is voor PlayStation-gebruikers, gaan de meeste mensen rechtstreeks naar de Die Maschine-modus van de game.

De startzone is beschikbaar voor Die Maschine voor maximaal vier spelers en is een eerbetoon aan de eerste zombiekaart uit World at War.

READ  Forager komt op 24 september naar mobiele apparaten

“Een verlaten laboratorium uit de Tweede Wereldoorlog in Polen met een enorme deeltjesversneller heeft een kloof geopend voor onverklaarbare monsters en bewegende ondode krachten.

“Als onderdeel van het internationale responsteam dat bekend staat als Requiem, infiltreer je DZ en probeer je golven van zombies te overleven door middel van meerdere rondes waarin je ofwel de geheimen van ‘Die Maschine’ ontdekt, of vroeg sluipen met je leven intact (waarvan sommige geweldige bonussen zijn).”

Een andere leuke bijkomstigheid is de mogelijkheid van Warzone-spelers om ontgrendelde wapens te importeren en te gebruiken via de Battle Pass.

Dit komt bovenop de bestaande upgrade- en ontgrendelingsfunctie van de game, waarmee je tijdens het spelen wapens en uitrusting kunt kopen of tijdelijke upgrades kunt installeren.

Er is zelfs een speciale Cranked-versie van Die Maschine, die een afteltimer toevoegt nadat de eerste zombies zijn gedood.

Als je geen andere zombie doodt voordat de timer nul bereikt, zal je personage onmiddellijk ontploffen – alsof je wat meer druk nodig hebt.

Gelukkig, hoewel de timer steeds sneller wordt naarmate het spel vordert, kunnen spelers speciale vaardigheden ontgrendelen om de tijd te bevriezen en een paar seconden toe te voegen.

“Kijk naar de klok – en zes – om te overleven in de nieuwe, snelle Zombies-spelmodus … en zorg ervoor dat je het lokale Ping-systeem gebruikt wanneer je met je team speelt”, waarschuwt Treyarch.

Written By
More from Eda Greene

Met mobiele Android-controllers kunt u het meeste uit uw Microsoft Xbox Game Pass halen!

Ik voel je pijn als je een iPhone-gebruiker bent die van gamen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *