Call of Duty League-geruchten: potentiële roosters voor 11 CDL-teams

Foto via Call of Duty League ™

De meeste spelers uit het eerste seizoen van de Plicht League zit zonder werk – voorlopig.

Met meer dan 20 spelers die vandaag zijn vrijgelaten uit hun CDL-teams, volgt hier een samenvatting van wat er is gebeurd en wat informatie over de potentiële roosters voor elk team.

Opmerking: geen van deze roosters is vergrendeld en alles kan veranderen tussen nu en 14 september, wanneer free agency officieel begint.

Verwant: Plicht Competitie rostermania: 2021 CDL-voorseizoen

 • Chicago Huntsmen: Ze heeft Arcitys, Prestinni en 2Pac uitgebracht vandaag. Geen verrassingen die ze Scump, Formal en Envoy houden. Voor zover ik weet, is het nog steeds Dashy, die vandaag werd uitgebracht door OpTic Gaming Los Angeles en de laatste plek in het team vulde.
 • Atlanta FaZe: Nog geen officiële aankondiging voor wie ze vrijgeven, maar het zouden Major Maniak en Priestahh moeten zijn. Voor zover ik weet, gaat Arcitys daar nog steeds naartoe om zich bij Simp, Cellium en aBeZy aan te sluiten.
 • Minnesota RØKKR: Asim, Assault, Alexx, Silly, GodRx, Exceed en TTinyy zijn allemaal uit elkaar gegaan met het team. Er is mij verteld dat ze zich op Accuracy, Attach, Major Maniak en Priestahh richtten als hun line-up, maar nu de New York Subliners Attach vandaag niet officieel vrijgeven, betekent dit dat ofwel Attach bij Subliners blijft, of dat ze bezig zijn met het verkopen van zijn contract. .
 • Guerilla’s in Los Angeles: Het team hebben Blazt, Spart, Lacefield, Saints, Aqua en Decemate uitgebracht, waardoor alleen Vivid overblijft. LAG heeft met veel spelers gesproken. Voor nu is mij verteld dat ze Silly, Assault en Vivid hebben. Dit kan veranderen. Weet niet zeker op wie ze zich als hun vierde zouden richten.
 • Seattle Surge: Enable, Apathy, Proto, Pandur, Slacked en TeddyRecKs werden uitgebracht, met alleen Octane op de selectie. Over dit team heb ik nog niet veel gehoord, wat niet per se een slechte zaak is, hoewel het vervelend is. Octane, Loony en Prestinni zijn de namen die ik het meest heb gehoord. Gunless werd hier met elkaar verbonden, maar hij had misschien andere opties.
 • London Royal Ravens: Ze namen vandaag afscheid van Skrapz, Wuskin, Dylan, Zer0, Rated, Madcat en Nastie, die Seany alleen verlaat. Intel voor Europese teams is altijd moeilijk voor mij, maar voor zover ik begrijp zijn Seany, Alexx en Dylan hier een team van drie. Ze hebben Dylan vandaag officieel vrijgelaten, maar dat betekent niet dat ze niet opnieuw kunnen of willen onderhandelen over een nieuw contract met hem als onbeperkte vrije agent.
 • Mutineers uit Florida: Nog geen officiële aankondigingen van wie ze laten gaan. Skyz en Owakening blijven, Fero heeft elders opties gehad, maar hij zou nog kunnen blijven. Frosty heeft onlangs Mutineers uit zijn Twitter-bio verwijderd en zei in de stream dat hij geen team heeft. De status van Havok is onbekend, maar ook voor hem ziet het er niet goed uit.
 • Toronto Ultra: Luckyy, Brack, Mayhem, Loony, Mettalz en Classic zijn allemaal officieel uitgebracht. CleanX en Cammy hebben officieel aangekondigd dat ze opnieuw bij het team zijn getekend. De status van Methodz en Bance is onbekend, dus het is mogelijk dat ze op 14 september opnieuw over contracten onderhandelen. Ik heb eigenlijk geen idee wat ze doen.
 • OpTic Gaming Los Angeles: Ze hebben Dashy, Chino, Hollow en Goonjar uitgebracht vandaag. Ze gaan vooruit met Kenny, TJHaLy, SlasheR en Drazah. Priestahh was met hen in gesprek, maar ik weet niet zeker wat er is gebeurd. Ze hebben niet aangekondigd dat Drazah wordt vrijgelaten, maar dat betekent niet dat hij zal beginnen. Gunless is een naam waarvan ik heb gehoord dat ze het hebben aangevallen.
 • Legioen van Parijs: Het hele team – Denz, Louqa, Zed, Phantomz, Breszy, Louqa en Kismet –is vandaag uitgebracht. Dit is een ander Europees team waar ik echter niet veel aan heb. Ik denk dat ze erg geïnteresseerd zijn in de Franse amateurspeler Hydra en mogelijk de Australische amateurspeler Pred. Beiden zijn toptalenten uit de Challengers-scene. Er is ook nog steeds een kans dat ze een aantal van hun oudere spelers, zoals Denz of Zed, opnieuw kunnen contracteren.
 • New York Subliners: Ze vrijgegeven Temp, Accuracy, Censor & Happyen verlaat ZooMaa, Mack en Attach. Er is niets veranderd sinds mijn laatste artikel over hen, behalve dat Attach niet officieel wordt vrijgegeven. Zoals ik al eerder zei, kan dit betekenen dat hij bij Subliners logeert, of dat ze hem proberen te verkopen.
 • Bonusinformatie: John heeft met meerdere teams gesproken. Hij zou terug kunnen zijn.
READ  Game 64: Atletiek in de Red Sox-opstelling en opmerkingen

More from Madison Garrett
Hoofdsteden stijgen op naar de Lightning Defending Champion om een ​​glibber van twee games op te halen
Op een avond dat de Washington Capitals honger hadden naar iets positiefs,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *