Speel de hele dag onophoudelijk uw favoriete mobiele games

Speel de hele dag onophoudelijk uw favoriete mobiele games

Met globale lockdowns die een piek in mobiel gamen bracht vivo, het toonaangevende wereldwijde technologiebedrijf, zijn krachtige en voor gamen geschikte vivo Y30 uit, nu verkrijgbaar in de officiële online winkel van vivo, Shopee en Lus, en vivo conceptstores en kiosken in het hele land.

De vivo Y30, de nieuwste toevoeging aan de bestverkochte Y-serie, stelt gebruikers in staat om games te spelen, muziek te streamen en de hele dag te genieten van hun favoriete films en tv-programma’s dankzij de 5000 mAh-batterij van de telefoon en het 6,47-inch Ultra O-display.

Naast de krachtige batterij waarmee je de hele dag non-stop kunt spelen en het ultraheldere HD + -scherm, zullen mobiele gamers een traktatie krijgen, aangezien de smartphone is uitgerust met de beroemde Ultra Game-modus van Vivo en een bijgewerkte Multi-Turbo 3.0-processor met de eerste vivo Process Guardian (VPG) van het technologiebedrijf die de prestaties helpt versnellen en verbeteren.

Bovendien wordt de vivo Y30 geleverd met 4 GB RAM en 128 GB ROM, wat meer dan genoeg is om de beste mobiele games naadloos te spelen en op te slaan.

De smartphone heeft ook een AI Triple camera-opstelling met een 13 MP hoofdcamera, 2 MP super macro camera en een 2 MP bokeh camera en wordt geleverd in elegante Dazzle Blue en Moonstone White kleurstellingen.

Koop vandaag de gloednieuwe vivo Y30 en speel de hele dag voor slechts P9999 via de officiële vivo store, Shopee, Lusof via vivo conceptstores en kiosken in het hele land. U kunt de gaming-smartphone ook in termijnen van 6 maanden tegen 0% rente kopen via Home Credit en deelnemende creditcards.

READ  Hoe groot is de installatie en download?

Bezoek voor meer informatie vivoglobal.ph

MELD U AAN VOOR DE DAGELIJKSE NIEUWSBRIEF

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN

Written By
More from Vanessa Hale

Nog drie games zijn nu beschikbaar met Xbox Game Pass (17 november)

Het is tijd voor Xbox Game Pass! We hebben vandaag nog drie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *