Call of Duty: Modern Warfare 3-ontwikkelaar trekt de beruchte ‘Groot’-skin terwijl hij aan een oplossing werkt

Call of Duty: Modern Warfare 3-ontwikkelaar trekt de beruchte ‘Groot’-skin terwijl hij aan een oplossing werkt

Sledgehammer Games repareert eindelijk het beruchte Gaia Operator-kostuum in Call of Duty: Modern Warfare 3 – ook wel bekend als de ‘Groot’-skin.

De skin, die beschikbaar is als alternatieve outfit voor de Nova-speler, is bekritiseerd door de Call of Duty-gemeenschap sinds deze eind september debuteerde met Modern Warfare 2 Seizoen 6. In tegenstelling tot andere groepen zou dit boomachtige object tijdens gevechten moeilijk te detecteren zijn vanwege de talrijke gaten in de stam.

Hoewel het thema kort na de lancering werd aangepast om de zichtbaarheid te verbeteren, lijkt Modern Warfare 3 op 10 november uit te komen Het leidde tot meer frustratie. In het nieuwste deel in de Call of Duty-serie kunnen spelers hun ontgrendelingen, wapens en aankopen uit het vorige deel terughalen, wat betekent dat de Gaia-skin ook terugkeert.

Gaia-skin voor Nova Launcher. Afbeeldingscredit Activision Blizzard.

Het is niet verwonderlijk dat Sledgehammer tijdens de laatste campagne werd gevraagd naar mogelijke plannen om klachten over het uiterlijk van de ‘Groot’-huid aan te pakken. Reddit AMA dat zich richt op multiplayer. gebruiker Degil_ Een van de vele mensen die vragen hadden over hoe ontwikkelaar Activision naar de toekomst keek, vroeg: “Hé grote jongen, wat ga je doen aan Gaia’s uiterlijk en de problemen die ze vanuit MW2 naar MW3 bracht?”

Het antwoord van Sledgehammer zou de geest van degenen die problemen hebben gehad met de Nova-skin moeten helpen kalmeren: “Aanpassingen aan Gaia en Gaia Blackcell Operator Skins zijn in de maak voor Modern Warfare III. In een toekomstige game-update zullen we dit item uitschakelen totdat de genoemde wijzigingen plaatsvinden worden vrijgegeven aan alle spelers.”

READ  Lions zijn op zoek naar spelmaker D'Andre Swift vroeg in de games

Het is niet duidelijk hoe lang Gaia-cosmetica niet beschikbaar zal blijven voor gebruik of hoe Sledgehammer klachten zal aanpakken.

De lancering van Modern Warfare 3 had te lijden onder meer dan alleen transparante oppervlakken. Bij de lancering ontdekten sommige spelers spawn-problemen in een paar invoerkaarten. Zware hamer Ik ging snel verder om de beschadigde kaarten eruit te halen Uit rotatie van bepaalde spelmodi om deze problemen aan te pakken.

In onze Een recensie van de multiplayercomponent van Modern Warfare 3We prezen enkele van de subtiele aanpassingen aan de gameplay, maar wilden toch dat er grotere veranderingen zouden komen om de serie vooruit te helpen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *