Call of Duty Modern Warfare Warzone dev error 5573 fix

Het is een andere dag, nog een foutcode voor Plicht fans. De laatste in een lange reeks ongelukkige bugs is dev-fout 5573, wat resulteert in crashes voor beide Moderne oorlogsvoering en Warzone. Deze fout lijkt nauw verband te houden met Activision-accounts en verschijnt meestal tijdens wedstrijden van online multiplayer. Hier is alles wat we weten hoe dev-fout 5573 te repareren.

Plicht | Hoe dev-fout 5573 te repareren

Dev-fout 5573 lijkt verschillende oorzaken te hebben. Het verschijnt het vaakst daarna Plicht games hebben nieuwe updates gekregen. In bijna alle gevallen resulteert code 5573 in een verbroken verbinding of crash tijdens online multiplayer. De enige bewezen manier om het probleem op te lossen, is door het spel te spelen onder een ander Activision-account.

Zoals zoveel andere foutcodes, is dev-fout 5573 niet formeel gedefinieerd. Als zodanig weten alleen de ontwikkelaars echt wat het betekent – en tot nu toe hebben ze niet echt iets gezegd. Bijna alles wat we weten over deze fout komt voort uit gebruikersrapporten op het Moderne oorlogsvoering subreddit, de Warzone subreddit, en de Activision-ondersteuningsforums.

De meeste rapporten zijn afkomstig van spelers die ofwel uit de online multiplayer zijn opgestart of een regelrechte crash hebben meegemaakt. Dit gebeurt in Call of Duty: Warzone net zoals Moderne oorlogsvoering, en kan zelfs van invloed zijn Black Ops Koude Oorlog.

Vreemd genoeg hebben verschillende spelers gemeld dat ze deze fout hebben omzeild door over te schakelen naar een ander Activision-account. Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze het spel op een andere pc speelden die de fout nog niet had ervaren. Toen ze onder hun eigen Activision-account speelden, kwam ontwikkelfout 5573 terug. Voor beter of slechter, het lijkt erop dat 5573 een probleem is dat nauw verband houdt met de individuele accounts van gebruikers.

READ  Update en DLC downloaden

Als zodanig is spelen de enige trefzekere manier om dev-fout 5573 op te lossen Plicht onder een ander Activision-account. Anders lijkt deze foutcode het vaakst te verschijnen nadat de game is bijgewerkt. De kans bestaat dat de bug die het probleem veroorzaakt, in een toekomstige patch wordt opgelost.

Written By
More from Vanessa Hale

Black Desert: Prestige Edition Sweepstakes (XBox One)

Black Desert Online MMORPG.com-personeel Bijgewerkt: 9 nov.2020 05:52 uur Geplaatst: 9 nov.2020...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *