Snelle Roboquest Mecha aangekondigd voor pc, Xbox One en Xbox Series X | S.

Ontwikkelaar RyseUp Studios Roboquest, een snelle first-person shooter voor pc, Xbox One en Xbox Series X | S.

Roboquest Nu beschikbaar voor Windows-pc’s (via stoom-) en binnenkort voor Xbox One en Xbox Series X | S via het Game Preview-programma, met een volledige versie die ook op Xbox Game Pass komt.

Hier is de advertentieadvertentie:

Hier is een samenvatting van het spel, via RyseUp Studios:

Je kunt je afvragen: “Wat is? RoboquestDit is een terechte vraag. Roboquest Het is een snelle en gekke FPS Roguelite die zich richt op innovatieve schietactie en precieze bewegingen. Een komisch schietspel in celschaduw met geweldige gameplay, single- en co-op-actie en een futuristische verhaallijn.

Bij RyseUp Studios hebben we al vroeg besloten dat we een open ontwikkelproces wilden gebruiken. We wilden een game maken die onze fans zouden willen. We hebben een alfaversie van verschillende niveaus van het spel en constante updates uitgebracht. Onze community biedt ideeën, feedback en suggesties. We houden rekening met deze informatie en herhalen concepten en functies snel. We testen het, we geven het vrij aan de gemeenschap, we luisteren aandachtig en dan herhalen we het opnieuw.

We zijn een klein team. We hebben geen enorme sommen geld om in de problemen te komen. Maar wat we hebben is een gepassioneerd creatief bureau van onze kant, Waste Creative, die vanaf het begin bij het proces is betrokken om ons te helpen slim te zijn in onze marketingbeslissingen. Dus Open Development stelt ons in staat om functies te testen, waardevolle feedback te krijgen en ofwel voort te bouwen op functies waar fans van houden of functies die ze niet gebruiken weg te laten.

We zijn in augustus 2020 met Open Development begonnen en gedurende deze tijd ontvingen we een geweldig bericht van de mensen bij Xbox dat ze van onze game hielden en wilden praten. Als kleine indie-ontwikkelaar die aan zijn eerste game werkte, waren we verheugd dat ze ons opmerkten.

Wat is de ROBOQUEST precies?

Welnu, het is 2700. Klimaatverandering en oorlogen hebben het aanzien van de wereld zoals we die nu kennen veranderd. Mensen leven verspreid over de woestijn, worstelend om te overleven.

Een jong meisje genaamd Max stuit op een oude Guardian-robot die verlaten in het zand ligt. Ze activeert het, wetende dat het hebben van een voogd haar een overlevingsvoordeel zal geven.

De run van de oude Guardian begint een gevaarlijke reis die het onverwachte paar gevaarlijke canyons naar uitgestrekte steden zal brengen op zoek naar antwoorden op de geheimen die de mensheid kunnen redden.

Het zal moeilijk worden. De Badbots en hun bazen doen er alles aan om de geheimen te beschermen die het lot van de mensheid zouden kunnen bepalen.

Speel

Ons motto voor het spel is om snel te denken en sneller te schieten. Spring in de stalen laars van een superkrachtige, mobiele robot en richt ravage aan op kwaadaardige robots. Vecht je een weg door procedureel gecreëerde biomen op onherkenbaar land.

Verbrande canyons en levendige steden zitten vol geheimen om te ontdekken, te upgraden en vijanden uit te schakelen. Vernietig elke Badbot en Boss die je in de weg staat.

Kies uit een arsenaal van meer dan 50 unieke handwapens. Verzamel krachtige technologie. Upgrade vaardigheden en aanpassingen voor je personage en basiskamp.

Maak je geen zorgen als je de enige pc-speler in je team bent en je vrienden een Xbox hebben, we ondersteunen platformonafhankelijk spelen. En terwijl je een metalen reet schopt, kun je je hoofd bewegen op de soundtrack met een hoog octaangehalte, gecomponeerd door Noisecream, en als je deze artiest niet kent, doe het dan zelf en bekijk het.

READ  Xbox Network is de nieuwe naam voor de online-infrastructuur voor consoles
Written By
More from Vanessa Hale
Nintendo Switch krijgt een van de beste Xbox 360-games
De Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch OLED krijgen een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *