Call of Duty: Warzone-update leidt tot een recorddag voor downloads op Virgin Media

Vijfde

Virgin Media registreerde zijn grootste downloaddag ooit, terwijl spelers zich haastten om de nieuwste Call of Duty: Warzone-update te krijgen.

De breedbandprovider zei dat de gemiddelde gebruiker op 25 februari in een periode van 24 uur meer dan 20 GB aan gegevens had gedownload, bijna 3,5 GB meer dan het vorige record voor 2020.

Dit komt te midden van een toename van de vraag naar het netwerk, bijna een jaar sinds het begin van de eerste lockdown in het VK, waardoor miljoenen mensen gedwongen werden om thuis te werken, te leren en naar entertainment te zoeken.

Virgin Media zei dat het een verschuiving in online gedrag heeft opgemerkt, waarbij doordeweekse middagen voor het eerst de drukste tijd van de dag worden voor het eerste verkeer, volgens een analyse van meer dan vijf miljoen klanten in januari en februari.

De piekdagen van de week vallen nu tussen 14.00 en 16.00 uur, met stroomopwaarts verkeer verdrievoudigd ten opzichte van pre-pandemische niveaus en met 35 procent gestegen sinds de eerste sluiting.

“Ons netwerk bevat meer gegevens dan ooit tevoren, aangezien consumenten zich blijven aanpassen en nieuwe technologie omarmen die hen helpt om thuis te werken, te leren, te socializen en vermaakt te blijven”, aldus Jenny York, Chief Technology and Information Officer van Virgin Media.

Written By
More from Eda Greene

Fall Guys Seizoen 2 is nu uit met nieuwe middeleeuwse spellen en kostuums

Twee maanden na de release van Fall Guys: Ultimate KnockoutHeeft Mediatonic een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *