Call of Duty: Warzone’s eindeloze gasmaskerbug is verholpen

Je zou vanaf nu een beetje vervelende Call of Duty: Warzone-gasmaskerbug in je games moeten zien. Raven Software heeft het gedaan Twitter Om fans te vertellen dat er een fix is ​​vrijgegeven voor de exploit, met een link ernaar Trello-raad Bevestigend dat hij nog steeds onder observatie staat.

We hebben de kwetsbaarheid al een week niet gezien, maar dat maakt het niet minder vervelend. Dankzij deze exploit konden spelers zoveel tijd doorbrengen als ze zich hadden voorgesteld buiten de actiezone van Warzone en in het gas waar hun masker niet zou breken. We zullen niet ingaan op hoe het werkt, maar je kunt op Reddit talloze clips vinden van mensen die het gebruiken. Hoewel hun gasmasker opraakt, blijft hun pictogram knipperen en kunnen ze gewoon doorgaan.

Deze maas in de wet kwam kort na de lancering van seizoen drie aan het licht, hoewel we hopen dat we het een tijdje niet meer zullen zien. Warzone heeft in de loop van zijn tijd veel terugkerende bugs gezien, waarvan sommige spelers in staat stellen om zoveel mogelijk tijd in de rook door te brengen die ze zich kunnen voorstellen.

Een van de meest voorkomende dingen die we hier en daar zien, is de Infinite Stimulation Bug, waarmee spelers zichzelf kunnen behandelen, nou ja, zoveel ze willen.

Als je op zoek bent naar de beste Call of Duty: Warzone-uitrusting, weet je waar je moet klikken.

READ  Super Mario 64 Plus voegt een betere camera, continue niveaus en een altijd actieve look toe

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Infinite gas mask bug fix in Warzone”, “Type”: “Deployment”, “Category”: “Contact-of-duty- warzone “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “: null,” title “:” Call of Duty: Warzone “,” Types “: null }}}}

Written By
More from Max Mcgee

Little Hope recensie | PC-gamer

Moet weten Wat is het? Het tweede deel van een horrorbloemlezing, dit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *