De Pokemon Sword and Shield-update zorgde voor een geheime game-wisselaar

nieuw Pokemon zwaard En de Pokemon Shield De update is deze week uitgebracht voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. volgens Officiële correctienotities Van een update doet het niet veel. Nintendo merkt op dat de update een probleem oplost waarbij sommige Pokemon-pictogrammen niet correct werden weergegeven tijdens lokale, draadloze online gevechten. Ondertussen zijn blijkbaar “veel problemen” opgelost om “de spelervaring te verbeteren”. Wat al deze veranderingen precies zijn, blijft een raadsel, maar een ervan lijkt ontdekt te zijn.

naar mij SribeeEen daarvan omvat een hervorming die ook Groudon en Kyogre omvat. Voorafgaand aan de update faalde Trick bij Groudon en Kyogre. Na het updaten is dit geen probleem meer. Waarom heeft Nintendo dit niet gespecificeerd in de patch-aantekeningen, wie weet, maar het is berucht om zijn frustrerend obscure patch-aantekeningen.

In de komende dagen kan er meer over de update worden onthuld als spelers tijd krijgen met een patch, maar voorlopig is dat alles wat we erover weten. Zorg er echter voor dat u het downloadt voordat u gaat spelen. Zorg ervoor dat uw console verbinding heeft met internet om het te downloaden. Ga daarna terug naar het hoofdscherm van de console, start de game en het downloaden begint.

Wat betreft wanneer de volgende update van de game komt, wie weet. Nintendo brengt niet vaak game-updates uit en de update van deze week was een complete verrassing voor gamers. Wanneer en als de volgende update arriveert, zal Nintendo dit waarschijnlijk niet van tevoren aankondigen.

Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Verkrijgbaar via Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. Voor meer dekking over alles Pokemon, Klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  Anucheth, IPS, behandelde de migrantencrisis, hielp behoeftig tijdens COVID-19 strijd; wint veel harten

Zoals altijd kunt u gerust een opmerking achterlaten, of twee, of 77 opmerkingen om ons te laten weten wat u ervan vindt. Is er iets anders opgemerkt aan het speelgoedpaar sinds het downloaden van de update?

Written By
More from Aubrey Mason

Grote rollen, afgezet met klei

Een screenshot: Bethesda / Kotaku Ik hou niet van insecten. Nooit bezit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *