Calm Premium proefperiode van 3 maanden nu beschikbaar met Xbox Game Pass Ultimate

Microsoft heeft aangekondigd dat alle Xbox Game Pass Ultimate-abonnees zich nu kunnen aanmelden voor een gratis proefperiode van 3 maanden van Calm Premium en deze kunnen inwisselen als onderdeel van Game Pass-voordelen. Calm is momenteel de nummer 1 app Voor meditatie en ontspannende slaap terwijl het een verscheidenheid aan geluiden en verhalen biedt om de geest te kalmeren (bedoelde woordspeling).

Er zijn meer dan 300 verhalen op Calm, verteld door vele beroemde mensen, evenals meditatieprogramma’s om je te helpen met je dagelijkse leven. Rust is niet alleen omgevingsgeluid, een YouTube-video die je opent terwijl je ’s nachts gaat slapen. In plaats daarvan helpt het je om aan het einde van de dag te ontspannen en je voor te bereiden op de volgende dag en wat je te wachten staat.

De gratis proefperiode duurt drie maanden en gebruikers hebben tot 7 maart 2023 de tijd om deze in te wisselen. Eenmaal ingewisseld, begint de proefperiode en profiteren abonnees van 50% van hun abonnementskosten.

Het zou natuurlijk geen Xbox-gerelateerde functie zijn zonder enkele specifieke spelelementen. Als gevolg hiervan werkte Calm samen met Microsoft aan twee specifieke programma’s: Sea of ​​​​Thieves en Halo. Gebruikers kunnen ontspannen op de beukende golven van Sea of ​​​​Thieves en Halo-aliens.

Calm Premium proefperiode van 3 maanden nu beschikbaar met Xbox Game Pass Ultimate

Nu ben ik momenteel een Calm-lid, dus ik kon geen gebruik maken van de ervaring. Ik heb Halo bekeken en het is echt cool. Ik wist niet zeker of buitenaardse geluiden ontspannend genoeg konden zijn, maar dat is het echt wel. Halo-fans zullen het begrijpen zodra ze het horen, en degenen die niet bekend zijn met Halo kunnen profiteren van de gerelateerde elementen van de rustgevende soundtrack.

In gerelateerd nieuws, Game Pass-leden Ze hebben deze week ook al hun Riot Games-voordelen gekregen. Veel content in League of Legends, VALORANT, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics en League of Legends: Wild Rift ontgrendeld voor Game Pass-leden.

READ  Fix Xbox-fout 0x87de2713 bij het openen van games
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft Insider-update zorgt voor eenvoudiger Twitch-streaming op Xbox-consoles
Streamen naar Twitch op PS5 is relatief eenvoudig, maar niet zozeer aan...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *