Je kunt eindelijk je paard aaien met voorn in The Witcher 3

Je kunt eindelijk je paard aaien met voorn in The Witcher 3

Wanneer De hekser 3 Het werd voor het eerst uitgebracht in 2015 en al snel werd duidelijk dat het een van de beste videogames aller tijden was. Toen de uitstekende uitbreidingen in de komende jaren afnamen, heeft dat de reputatie van het spel alleen maar een boost gegeven. Maar door alle hoogtepunten heen, en de hele weg door het stuk, was er een irritant dieptepunt.

Gedurende het hele verhaal kom je veel paarden tegen, en ze kregen allemaal dezelfde naam – Roach – omdat Geralt evenveel van zijn paarden houdt. Jij gaat honderden Urenlang dwaal je samen door de wildernis, pratend met mensen en regenachtig. Geralt en Roach, in een wereld vol schurken en verraad, zijn enkele van de enige echte vrienden van allemaal De hekser Universum.

Je kunt echter nooit een kakkerlak aaien. Het kan nooit een druk op de knop zijn om ze te vertellen: Hé, kerel, ik waardeer alles wat je hebt gedaan (en degenen vóór je, en degenen die nog komen) voor mij. Ik hoop dat dat aardig is.Ik mag dan een rare gemuteerde menselijke moordmachine zijn en jij bent een paard, maar wij zijn dat wel collega’s.

je kan nu! Als onderdeel van de laatste update van de next-gen game kun je nu een kakkerlak benaderen, ze een beetje in hun nek wrijven en vervolgens vriendelijk op de schouder aaien.

Naast deze belangrijke nieuwe toevoeging aan het spel, De next-gen-update is helaas geleverd met veel bugs die het moeilijk maken voor pc-spelers in de game. Dit is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat de update ook Het bevat een aantal door fans gemaakte mods die in de loop der jaren zijn geëvolueerd tot nietjes van de gemeenschapzoals The Witcher 3 HD Reworked Project van HalkHogan, HD Monsters geremasterd door Deroth, Immersive Real-time Cutscenes van teiji25, Nitpicker’s Patch van chuckcash en World Map Fixes van Terg500.

READ  BJP zal morgen een beweging zonder vertrouwen tegen de regering van Ashok Gehlot verzetten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *