Cameron’s Crazy Finish: PC Men veegt 2 wedstrijden in het weekend | sport-

Cameron’s Crazy Finish: PC Men veegt 2 wedstrijden in het weekend |  sport-

Het mannenbasketbalteam van Porterville College Pirates heeft dit weekend beide wedstrijden van de Milt Stowe Classic thuis gewonnen

De Pirates wonnen vrijdag Game 1 van het College of the Desert Roadrunners handig met 111-61. Game twee tegen de West LA Wildcats op zaterdag was zelfs nog spannender omdat de Pirates de game met 62-61 wonnen. Dit bracht het pc-record op 3-2.

De tweede wedstrijd tegen de Wildcats was nog spannender en de Pirates wonnen nipt met een laatste tweede basket. Net als de eerste wedstrijd tegen de Roadrunners, hadden de Pirates allebei een uitstekende wedstrijd en scoorde bijna iedereen tijdens het spelen.

De stand was 59-58 Wildcats en de Pirates moesten twee punten veiligstellen om de overwinning binnen te halen. Cameron Walker haalde het veld voor de Buccaneers, maar werd al snel vervuild door een Wildcat en kwam naar de lijn om zijn vrije worpen te nemen. Walker pakte zijn eerste vrije worppoging, nu gelijk op 59-59. Walker bewaarde zijn kalmte en vuurde zijn tweede schot af om de teruglopende voorsprong van de Pirates met 60-59 te nemen.

Met nog maar negen seconden te spelen, slopen de Wildcats door de Pirates-verdediging en sloegen nog een trap, waardoor de Pirates een basket moesten pakken met minder dan 10 seconden op de klok.

Kea McQueen nam de bal als eerste neer voor de Pirates, langs een Wildcat-verdediger en drong naar voren op het veld. McQueen was het doelwit van de Wildcats, waardoor Walker snel naar de zijkant van de basket van de Wildcats kon gaan. McQueen hield de bal in zijn hand terwijl de Wildcats trappen namen om de bal van hem af te slaan.

McQueen maakte toen een snelle pass naar Walker die wijd open stond. Walker nam de bal toen de laatste seconde naderde en scoorde op de basket met slechts 0,9 seconden op de klok en verzekerde zich van een 62-61 Pirates-overwinning.

READ  Maak Jurassic World Evolution 2-wetenschappers blij of lijd aan 'rampzalige gevolgen'

De Pirates stonden tijdens de rust achter en de Wildcats namen snel de leiding. Een snelle pass naar Walker goed om wat punten voor de Pirates te pakken, gevolgd door een mooi driepuntsschot van McQueen om de PC binnen 14-10 te brengen.

Walker volgde zijn teamgenoten met een snelle rebound nadat de Wildcat een schot had gemist. Walker werd gepasseerd door twee verdedigers voordat hij doorging naar McQueen. McEwen bewoog en trok de Wildcat-verdedigers uit positie voordat hij de bal teruggaf aan Walker, die nu helemaal open was. Met een afstandsschot pakte Walker de basket en bracht de Pirates dichter bij de Wildcats op 14-12.

Nog maar zeven minuten te gaan in de eerste helft en de Buccaneers zaten de Wildcats op de hielen. Pena bracht de bal naar de Buccaneers en gaf hem vervolgens snel door aan Justin Sabatier. Sabatter deed een stap achteruit en raakte een lange driepunter aan, waardoor de Pirates binnen 24-22 kwamen. Een laatste schot van Mylo Santos versloeg de zoemer in de eerste helft en bracht PC binnen 28-27.

De tweede helft was even dodelijk met meerdere fouten aan beide kanten waardoor het spel dichtbij bleef. Een snelle treffer van de Lion of Medalia zette de Buccaneers voor op de Wildcats 35-34 die ze vochten om de rest van het spel te behouden. Een Wildcat-lay-up werd gevolgd door een rebound en opnieuw een basket van Quincy White voor de Pirates, waardoor ze met punten 37-36 op voorsprong kwamen.

De Buccaneers begonnen een beetje aan kracht te winnen toen de tweede helft begon. De Pirates namen een voorsprong van 47-42 tegen de Wildcats met nog maar 10 minuten te gaan in de tweede helft. De Wildcats kwamen tot een rally en hielden de Buccaneers scherp totdat ze de leiding namen met nog maar anderhalve minuut op de klok.

READ  New Soulslike gebruikt het magische systeem "Jedi fantasy" om de Elden Ring tegen te gaan

PC 111, Woestijn 61

De eerste wedstrijd tussen de Pirates en de Roadrunners was een snelle race die door fans op de tribune werd toegejuicht. De Buccaneers speelden uitstekend en elke speler scoorde tegen de Roadrunners.

Om de wedstrijd te beginnen waren de starters Walker, McQueen, Julio Phipps, Galen Foy en Madsalia. De Buccaneers begrepen de hint en met een snelle pass naar Foye pakten de Buccaneers hun eerste punt van de wedstrijd met een verbluffend driepuntsschot, slechts een minuut na de wedstrijd.

Road Runners haalde de bal eruit, maar de Buccaneers sprintten en de bal belandde in de handen van Phipps. Phibes had niet veel moeite om de Roadrunners-basket te raken en zou de dunk er gemakkelijker uit hebben laten zien.

McQueen en Madsalia zorgden voor de naderende Roadrunners met een strakke verdediging waar de Roadrunners niet doorheen konden breken. Madassalia ving de rebound op en nam hem mee naar zijn halve baan voordat hij de bal naar Phipps passte.

De Roadrunner probeerde Phipps te scheppen, maar gooide de bal naar McQueen, die de bal snel naar Walker gooide voor een schot. Walker kreeg een goede positie en schoot met gemak een driepunter binnen. Een snelle herhaling van de eerste en tweede schoten van Pirates gebeurde opnieuw, maar dit keer stelde een snelle pass naar McQueen hem in staat de bal te laten zinken, waardoor de Pirates slechts twee en een halve minuut na de eerste periode op 10-0 kwamen.

Een geweldige redding van Buccaneer Elijah Sterling brak zeker de focus van de Roadrunner. Sterling was de enige verdediger tegen de aanval van Roadrunners en rende achter de bal aan. Sterling sprong groot en sloeg de bal, waardoor de Road Runners geen vaste basket konden krijgen en de voorsprong van de Buccaneers veilig bleef.

READ  Download deze week "Galactic Civilizations III" van Epic

Een time-out van de Roadrunners kon de worp van de Pirates niet vertragen. Buccaneer Elijah Seals sloeg een geweldig schot terwijl hij werd verdedigd door vier verdedigers. Een nieuwe Pirates-dunk duwde de score hoger en PC eindigde de eerste helft met een voorsprong van 52-32.

De tweede helft was een gestage reeks snelle acties van de Pirates. McQueen stal de bal uit de hand van de Roadrunner en brak snel door naar de basket terwijl hij de bal gooide om de voorsprong van de Pirates te behouden. Piraat Mylo Santos stuurde een grote aanval naar de basket van de Roadrunners toen hij de bal in het doel sloeg om de stand op 86-47 te brengen met nog maar zeven minuten te spelen.

Jake Abrams voor de Pirates had een krachtige lange driepunter vanuit het centrum die rechtstreeks leidde tot scores van Quincy White, Demir Conliffe, Jaden Pena en Maurice Peyton Jr. en Justin Saber. De uiteindelijke marge van de Buccaneer was te danken aan Cunliffe. Cunliffe nam een ​​snelle pass van Santos en versnelde het veld. Cunliffe passeerde twee Roadrunner-verdedigers om de bal te leggen en de score af te ronden op 111-61.

PC speelt dan vandaag om 15.00 uur Raiders in Moorpark.