Valentijnsdag 2021-evenement in Final Fantasy 14 is aan de gang

Er hangt liefde in de lucht bij Eorzea, en je hebt twee weken om het te vangen. Final Fantasy 14 jaarlijks Valentijnsdag en Little Ladies’s Day Vieringen zijn aan de gang, taak is gebracht, wat decoraties en uitrusting om te kopen.

Vieringen begonnen op 10 februari en zullen doorgaan tot 8 maart. De belangrijkste attractie is de missie van Lissete de Valentione, in Old Gridania. Je moet niveau 15 of hoger zijn en een van de missies The Gridanian Envoy, The Ul’dahn Envoy of Lominsan Envoy hebben voltooid om deel te nemen. Het wacht op X: 10.2, Y: 9.4.

Elk van de grote steden, Gridania, Ul’dah en Limsa Lominsa, heeft ergens in de stad een groot deel van de liefdesharten, waar je naar romantische muziek kunt luisteren en in een liefdevolle bui kunt komen. Er zijn een aantal items te koop: Lovely Moogle Cap en Kupka Kupp Stuffed, voor decoratie, in je huis of het huis van je partner, als je helemaal cool wilt zijn. Je hebt tot 8 maart, 7:00 PDT, 10:00 EST, 15:00 GMT, om deel te nemen aan een of alle bovenstaande.

De volgende uitbreiding van Final Fantasy 14 werd vorige week onthuld. Endwalker wordt naar verwachting in de herfst van dit jaar gelanceerd, en een van de toevoegingen is de coole Stardew Valley-modus. De tweedelige patch zal in april uitkomen.

Als je op zoek bent naar een MMORPG-avontuur, hebben we handleidingen voor Final Fantasy 14-hoofdstukken, Final Fantasy 14-races en Final Fantasy 14-races om je op weg te helpen. Voor wat Valentijnsdagplezier voor één speler hebben we ook een menu speciaal daarvoor.

READ  Top 5 gratis survivalgames in de open wereld in 2020: pc-editie

Written By
More from Max Mcgee

Minecraft-ontwikkelaars leggen de nieuwe generatie grotkaas en pasta uit

Nog een momentopname van Minecraft Caves and Cliffs hier, en daarmee een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *