Canucks 4-1 valt op Flames in een zinloos spel

In een wedstrijd die voorseizoen leek te zijn, met uitzondering van lagere inzetten, won Flames. Een pluim, Calgary.

De wedstrijd van donderdag tussen Calgary Flames en de Vancouver Canucks zag eruit als een wedstrijd voor het seizoen.

Echte risico’s waren er niet, aangezien beide teams volledig uit de kwalificatiewedstrijden werden uitgeschakeld. Net als in wedstrijden voorafgaand aan het seizoen zaten supersterren als Elias Peterson en Shawn Monahan niet in de selectie, zij het vanwege blessures aan het einde van het seizoen. En de enige spelers die al iets hebben om voor te spelen, zijn de mensen die proberen het team voor volgend jaar samen te stellen.

Dit omvat een man als Matthew Highmore, die door Canucks werd overgenomen voor Adam Gaudette op Deadline Trade. Highmore stuiterde in en uit de Chicago Blackhawks-ploeg, maar had een uitstekende kans om zichzelf te bewijzen bij de Canucks, aangezien hij de laatste paar wedstrijden in de top zes doorbracht op een streak met Boo Horvat.

Om heel eerlijk te zijn, waren vroege rendementen niet geweldig voor Highmore in de rol, die hoger in de ploeg zit dan hij in de toekomst waarschijnlijk zal worden gevraagd. Maar hij scoorde donderdagavond het enige doelpunt van Canucks, wat meestal een goede manier is om uit te blinken in een wedstrijd voorafgaand aan het seizoen.

“Eerlijk gezegd, in welk spel je ook speelt in deze competitie, je wilt jezelf bewijzen en steeds beter worden”, zei Highmore. “In de resterende wedstrijden zal ik hard blijven werken aan de kleine details, en hopelijk krijgen we hier twee overwinningen.”

Of Highmore een ijzige tijd met Horvat voelt, is een goed teken van zijn toekomst bij Canucks, Highmore speelde een klassieke blauwe kaart: ik speel waar de coach wil dat ik speel en doe mijn best om het team te helpen winnen.

“Eerlijk gezegd, alles wat van mij wordt gevraagd, is een genoegen om te doen, of het nu een auditingrol is of het proberen om deze mensen te steunen, toneelstukken te geven, enzovoort,” zei hij. “Ik probeer gewoon iets te doen en het team te helpen op alle mogelijke manieren.”

Elders in de ploeg proberen Tyler Grauvac en Travis Boyd elk een argument te maken om volgend seizoen het vierde middenveld van de ploeg te zijn, terwijl Ole Jolliffe de kans krijgt om het jaar agressief af te sluiten en Jack Rathbone voor te blijven in de titel dieptegrafiek. Volgend seizoen.

READ  Grand Theft Auto Online wordt gesloten voor Xbox 360 en PS3

Het draait allemaal om intriges in deze games, hoewel Jonah Gadjovich en Will Lockwood volgende week na het einde van het Utica Comets-seizoen waarschijnlijk een glimp zullen opvangen. Ze zitten momenteel niet in de selectie omdat ze dat wel zijn Canucks was buiten de call van de speler.

Is dat genoeg om naar al deze spellen te blijven kijken? Vertel jij mij het. Persoonlijk had ik geen andere keuze dan deze wedstrijd te kijken.

 • Highmore nam van start tot finish deel aan het bereiken van zijn eerste doelpunt als Cannock. Hij stal de schijf in de verdedigingszone en maakte een mooie ijspass naar Brock Boeser om het gebied te veroveren. Hij reed Boeser langs de rechtervleugel en stopte toen om wat ruimte te creëren en een enkele Travis Hamonic-timer in te stellen. Highmore bleef rijden na een eerste pass en was op zijn plaats om het schot van Hamonic net onder de lat waar A. Een barman in NYC houdt een honkbalknuppel.
 • “Boes speelde geweldig, reed de schijf diep, stopte en gaf een geweldig spel aan Monique,” zei Highmore. “Ik probeerde haar gewoon een stok te geven en wist eerlijk gezegd niet dat ze binnenkwam, totdat ik iemand hoorde schreeuwen. Het was een beetje de juiste plek en het juiste moment.”
 • Ik vind het geweldig dat Highmore het woord schreeuwen gebruikt, in plaats van schreeuwen of schreeuwen. Dit doet me denken dat een van zijn teamgenoten de schijf zag instappen en schieten Wilhelm Scream.
 • De vlammen reageerden snel. Nadat Niels Hoaglander en Bo Horvat de schijf niet uit het gebied konden krijgen, profiteerde het Flames-team van een defensieve uitval van Nate Schmidt, die Elias Lindholm niet in het net kon duwen. Dit dwong Tanner Pearson te proberen Lindholm te dekken, waardoor Rasmus Anderson wijd open stond achter Pearson in de achterdeur.
 • Tyler Myers en Ole Jolliffe werden het slachtoffer van een 2-1 doelpunt. Myers verloor de puckgevecht van Joachim Nordstrom achter het net en Nordstrom scoorde Nikita Nesterov voor een puntschot. Ondertussen ging Juolevi op onverklaarbare wijze achter het net in plaats van Andrew Mangiapane aan de leiding te nemen en Mangiapane stond wijd open voor het schot van Nesterov.

Nog een aanbieding op imgur.com

 • Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat Juolevi dacht. Dit is een van de slechtste defensieve metingen die ik in de NHL heb gezien. Het is ook jammer, want ik dacht dat Juolevi nog een aantal andere goede dingen deed – twee goede verdedigende wedstrijden, een hele goede pass – maar dat spel annuleerde in wezen al het andere dat hij tijdens de wedstrijd deed.
 • Meyers kreeg een paar minuten later wat terugverdientijd door zijn toverstok op een schijf te zetten voordat hij de finish passeerde nadat Anderson een zachte beweging maakte over de agressie van Thatcher Demko. Natuurlijk, in de chaos die volgde, schoot hij de bal bijna in zijn eigen net, en in plaats daarvan schoot hij op de paal, maar de schijf raakte er niet in, toch?
 • Meyers kan tenminste toegeven dat hij het was. Hij zei: “Het lukte me om de toverstok te pakken toen hij probeerde hem te buigen, dan denk ik dat ik de toverstok de volgende keer heb, dan weet ik zeker dat ik degene was die hem vanaf de paal afvuurde”, zei hij sarcastisch glimlach. “Er gebeurt veel in deze situatie.”
 • De top zes en de zes werden gecombineerd in Canucks voor een dominante prestatie aan het begin van de tweede helft, aangezien ze meer dan drie minuten in de vlammen bleven. Eerst begon de Miller-streak de cyclus, daarna kwam de streak van Jimmy Vesey, Travis Boyd en Zach MacEwen over de planken en ging verder. Ze krijgen zelfs een derde linie van Jayce Hawryluk, Tyler Graovac en Marc Michaelis met Flames nog steeds op het ijs, waardoor ze een icy moeten oproepen om de Miller-linie te heroveren. Hebben ze zich geregistreerd? Nee, maar de gevoelens waren goed.
 • Het is gemakkelijk om te vergeten dat Jimmy Fessie 1,85 meter lang is en meer dan 200 kilo weegt. Dan zit een man als Derek Ryan plat op een tuchus met een open ijsslag en herinnert hij je eraan. Het zou zeker leuk zijn om dat nog wat meer van hem te zien.

Nog een aanbieding op imgur.com

 • Ondanks de scheve 4-1-score was Thatcher Demko solide, met weinig kans om een ​​van de doelpunten langs hem te stoppen. Zijn beste redding in de wedstrijd kwam op Oliver.Hertog van Hastings, “Terwijl ik tegenover 3-tegen-2 stond en een slip-on handschoen maakte.

Nog een aanbieding op imgur.com

 • Terwijl het machtsspel worstelde, schudde Canucks de Power Runs, op zoek naar een vonk. Hughes, Schmidt, Hoglander, Miller en Boyd zaten in één eenheid, met Edler, Myers, Horvat, Bowser en Pearson aan de andere. Het was raar, maar op dit moment het proberen waard. De tweede eenheid zag er beter uit, want Jacob Markstrom stal Horvat uit de omgeving van Myers bij hun beste gelegenheid.
 • “Het ging niet bepaald goed wat betreft onze krachtprestaties”, zei Green. “Ik dacht dat de tweede groep een aantal goede dingen deed. We hadden duidelijk maar één kracht … Ik weet niet zeker of ik het daar mee eens ben.”
 • Het is ongebruikelijk dat Green commentaar geeft op het lichaam, dus ik moest doorgaan en specifiek Matthew Tkachuk’s gehechtheid aan Schmidt in de derde termijn vragen.
 • Green zei: ‘Dat is beslist een strafschop als je op Vesey’s elleboog gaat schieten – Vesey was geen elleboog, hij had alleen een puck en de man rent tegen zijn elleboog aan.’ ‘Ik weet niet of een van hen een strafschop zal toekennen, maar of dat van Vesey zeker is.’
 • Laten we vergelijken! De eerste is de elleboog van Tkachuk, waarin hij zijn linkerhand van zijn stok opheft en Schmidts ellebogen op zijn kin opheft. Dan is er de elleboog van Vesey, waar zijn hand op zijn stok ligt de hele tijd dat hij de schijf afspeelt. Welke klinkt meer als een straf?

Nog een aanbieding op imgur.com

 • Al met 3-1 voor – een slechte lezing door Myers bezorgde Lindholm een ​​pauze van de blauwe lijn voor het derde doelpunt – Flames maakte er 4-1 van in de power game. Of beter gezegd, Miller maakte er 4-1 van, want hij probeerde een pass van Tkachuk te passeren, alleen om een ​​puck over Demko’s handschoen te sturen voor zijn eigen doel. Dit is wat er gebeurt als je een doelpunt op de penaltystip schiet, denk ik. Geen wonder dat Green de voorkeur geeft aan mannen als Jay Beagle.

More from Madison Garrett

Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy A41

Samsung brengt eindelijk een nieuwe beveiligingsupdate uit voor de Galaxy A41. Ook...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *