Bitdefender downloaden en installeren op Windows

Bron: Stephen Warwick / Windows Central

Bitdefender, boordevol geavanceerde functies, is een van de meest populaire en betrouwbare antivirusoplossingen voor consumenten die momenteel beschikbaar zijn en daarom staat het op onze lijst met de beste antivirussoftware die er is.

Wat is het verschil tussen Bitdefender Antivirus Free Edition en Bitdefender Antivirus Plus?

Het in Roemenië ontwikkelde programma kent een aantal verschillende niveaus. Zoals de naam al doet vermoeden, kost Bitdefender Antivirus Free Edition niets en biedt het een eenvoudige Windows-tool die zich richt op twee kernbeveiligingsfundamenten: antivirus en het blokkeren van phishing- en fraudewebsites.

Ondertussen is Bitdefender Antivirus Plus het eerste commerciële product van het bedrijf en begint bij $ 19,99 voor één jaar, één apparaatlicentie ($ 39,99 bij verlenging). Het biedt meer functies, waaronder bescherming tegen ransomware, Wi-Fi-beveiligingsscannen, bankbescherming via beveiligde browser, veilig verwijderen van bestanden, kwetsbaarheidsscanner en wachtwoordbeheer.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16 en maandelijkse abonnementen voor $ 1 en hoger

Vanaf $ 44,99 voor een licentie voor vijf apparaten voor een jaar, bevat Bitdefender Total Security alle bovenstaande functies plus hulpmiddelen voor het opschonen en optimaliseren van apparaten, een antidiefstalsysteem en apps voor Mac, Android, iOS-apparaten en Windows .

Volg deze gids en het hele proces duurt minder dan vijf minuten.

Bitdefender voor Windows downloaden en installeren

Wilt u de gratis of betaalde versies van Bitdefender voor Windows gebruiken? Hier leest u hoe u het downloadt en aan de slag gaat.

 1. Open uw webbrowser en ga naar Bitdefender-website naar Account aanmaken. Vul de vereiste informatie in en druk vervolgens op de knop Account aanmaken, en zorg ervoor dat het wachtwoord uit minimaal acht tekens bestaat en minimaal één cijfer of symbool bevat, beide met kleine letters en hoofdletters.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

 2. Kies een gratis of betaalde versie van Bitdefender. Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u kiezen uit drie opties: Activeer een bestaand abonnement, probeer Bitdefender gratis uit met een proefversie en koop Bitdefender.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

  Als u kiest voor een betaalde versie van BitDefender, krijgt u een 10-cijferige sleutel die u kunt vinden in de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u uw bestelling online heeft geplaatst (als u geen bevestigingsmail ontvangt binnen 30 minuten na het voltooien van de betaling. , Het is de moeite waard om de mailmap te controleren. Junk of junk als je het daar afgeeft in plaats van je inbox). U moet deze code invoeren bij het activeren van uw abonnement.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

 3. Selecteer in de zijbalk Mijn apparaten, Klik vervolgens op de plusknop boven “Bitdefender-producten op uw apparaten installeren”. Kies dan Veiligheid En kies dit apparaat Om Bitdefender te installeren op de computer die u momenteel gebruikt.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

 4. Nadat u het installatiebestand heeft gedownload, Open het en voer het uit. Als een prompt van Windows Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven zoals hierboven, kies dan Ja. Het Bitdefender-installatieprogramma verschijnt dan op het scherm (op dit punt kunt u uw browser afsluiten als u dat wenst) en u zult nu even wachten totdat het installatieprogramma een reeks noodzakelijke bestanden heeft gedownload.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

 5. Als u klaar bent, krijgt u een selectievakje waarin u wordt gevraagd uw abonnementsvoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan. Je zal moeten Controleer acceptatie Voordat u verder kunt gaan. Tik daarna op Installaties Na een korte wachttijd is Bitdefender klaar voor gebruik op uw computer.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

 6. Op dit punt kunt u een voorlopige beveiligingscontrole uitvoeren door op te klikken Begin met het evalueren van het apparaat. Als u op dit moment geen scan wilt uitvoeren, klikt u gewoon op Slaat over. Hier kunt u details over uw abonnement bekijken.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

 7. Klik Eindigt Om toegang te krijgen tot de interface van Bitdefender, waar u vervolgens de beveiligingsstatus kunt controleren en de instellingen kunt wissen, en kunt profiteren van andere softwarefuncties, waaronder ingebouwde VPN- en Safepay-functionaliteit.

  Bitdefender

  Bron: Windows Central

bubbel! U bent klaar – u hebt Bitdefender met succes op uw computer geïnstalleerd.

We kunnen commissie verdienen over aankopen via onze links. Kom meer te weten.

READ  SMASH LEGENDS LINE Games wordt wereldwijd 1 miljoen keer gedownload
Written By
More from Eda Greene

Kijk hoe een Spelunky 2 speedrunner het spel in minder dan 4 minuten verplettert

Terwijl we hier de komende twee weken met onze duimen zitten te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *