Capcom bevestigt dat de daadwerkelijke versie van Monster Hunter Stories 2 niet hoeft te worden gedownload

© Capcom

Update #2 [Thu 8th Jul, 2021 02:45 BST]: In een update op sociale media heeft Capcom bevestigd dat de fysieke versie van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin zal Niet Het vereist een download of installatie om te beginnen met spelen en onze excuses voor eventuele verwarring.

Dit gezegd zijnde, zal er een dag 1-patch zijn, waarvoor 0,5 GB vrije ruimte vereist is. Hier zijn de volledige details:


Bijwerken #1: Het lijkt erop dat dit een ander voorbeeld is van een Capcom-spel met een afdrukfout op de doos – we herinneren het ons allemaal all Resident Evil-onthullingen – Omdat de speler uit Noord-Amerika komt, kreeg hij vroeg een exemplaar en verklaarde dat hij het spel kon spelen zonder het te hoeven downloaden. Zoals je kunt zien aan onze niet-bindende aanpak, willen we niet zeggen dat dit op dit moment 100% zeker is, maar aangezien er geen downloadvereisten worden aangeboden in EU-verkoopdozen, lijkt dit een bug te zijn bij lokaal afdrukken.

We houden een oogje in het zeil voor meer specifieke updates.


origineel artikel [Sun 4th Jul, 2021]: Hier is wat nieuws dat fysieke verzamelaars behoorlijk alarmerend zullen vinden – de winkelversie van Monster Hunter 2: Wings of Ruin-verhalen Het kan een download vereisen. En het kan meer zijn dan alleen een eendaagse patch.

Volgens Nintendo Everything lijken de afbeeldingen die het heeft ontvangen voor de Noord-Amerikaanse gamebox (van een winkelagent) erop te wijzen dat een download vereist is om de gedrukte versie van het spel te spelen. Voorin staat “Download Required” en achterin staat hoe de game minimaal 15GB nodig heeft om te downloaden. De lijst met bestandsgroottes in de eShop is 13,5 GB.

Hoewel opslagvereisten niet per se een probleem zijn – vooral als je een MicroSD-kaart bezit, is er nog steeds een probleem met het fysieke exemplaar waarop niet het hele spel wordt weergegeven, wat Sommige Hij kan van mening zijn dat het in de eerste plaats indruist tegen het doel van het kopen van een papieren exemplaar.

Capcom heeft het spel dat een download van deze omvang vereist niet eerder genoemd en heeft nergens anders een verwijzing, dus met een beetje geluk is dit gewoon een typfout. Als we nog iets horen, werken we dit bericht bij.

READ  Tales of Arise heeft onderweg vissen, landbouw en demo
More from Madison Garrett
De Rainbow Six Quarantine zou de Rainbow Six-parasiet kunnen worden
een rapport rond MP1st Biedt overtuigend bewijs dat Rainbow Six Quarantine Zullen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *