Valsspelen op PS5- en Xbox Series X-games kan erger worden dankzij deze machine learning-tool

Nieuwe cheat-engine die machine learning gebruikt, kan worden uitgevoerd op consoles, waaronder Xbox Series X en PlayStation 5. Anti-cheat watch-set ACPD Hij plaatste zijn bevindingen over de nieuwe tool op Twitter en legde uit hoe moeilijk het zou zijn voor ontwikkelaars om deze te ontdekken.

De tool lijkt een visuele feed te gebruiken die wordt geleverd door een capture-kaart (zoals Elgato en AverMedia) naar een computer, die vervolgens wordt geanalyseerd met behulp van machine learning om doelen te stellen. Het enige dat de speler nodig heeft, is om online in de algemene richting van een vijand te richten, met behulp van de tool en vervolgens het exacte doel te selecteren en zelfs de schoten te nemen die nodig zijn om te doden. De tool kan op verschillende manieren worden geconfigureerd, waarbij de video laat zien hoe een cheater het gezichtsveld kan vergroten of verkleinen dat de tool gebruikt om doelen te grijpen.

Dergelijke tools zijn niet ongebruikelijk op pc, maar gamers zouden er niet bekend mee moeten zijn. De gesloten ecosystemen van consoles maakten valsspelen moeilijker, maar aangezien deze tool alleen een visuele feed nodig heeft van wat er aan de hand is, zou het voor Sony of Microsoft erg moeilijk zijn om het te stoppen. De ACPD zegt dat dit niet onmogelijk is, maar de ontwikkelaars zullen net zo hard strijden om een ​​grootschalige oplossing voor dit probleem te vinden.

Dergelijke cheat-engines zijn vooral populair in grote online schietspellen, zoals Fortnite en Call of Duty: Warzone. In april zei een ontwikkelaar bij Warzone dat cheaters zijn levenswerk verpesten, terwijl ze ook middelen consumeren die het spel zouden kunnen verbeteren.

READ  Xbox Game Pass: 12 geweldige Xbox One- en pc-games om nu te spelen
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Games Show: uitgebreide trailer met Ninja Theory, Obsidian, Rare, Double Fine en meer

Microsoft heeft Xbox Game Show: Extended Presentation aangekondigd die op donderdag 17...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *