Capcom brengt een complete V-Shift-tutorial uit voor Street Fighter 5: Champion Edition

Tijd om slim te worden

Street Fighter 5: Champion Edition-spelers kunnen voor het eerst een nieuwe V-Shift-monteur in handen krijgen Later vanavondNu kunnen we allemaal precies zien hoe het werkt.

Capcom heeft nu de in-game tutorial van de SF5 voor V-Shift en V-Shift Break uitgebracht, wat helemaal klaar is. rem Hieronder de nieuwe monteur inclusief hoeveel schade hij aanricht en wat er gebeurt als hij geblokkeerd raakt.

Zoals eerder onthuld, worden zowel V-Shift als V-Shift Break uitgevoerd met een zware stoot en een gemiddelde trap samen terwijl de speler ten minste één voorraad V-Gauge heeft.

Wat echter nieuw is, is dat dit bevestigt dat V-Shift Break-aanvallen veilig zijn op het blok, over het uitgebreide bereik, dus het lijkt een redelijk koopje om alleen herstelbare schade te veroorzaken.

Over schade gesproken, we zullen ook een voorbeeld zien van V-Shift combo-follow-up, die regelmatig schade aanricht.

Niet alleen dat, maar ik heb het getest om te zien of aanvallen na ontwijken onmiddellijk zouden worden beperkt als V-Trigger-activeringen. Ik kan anoniem rapporteren, ook al lijkt de combo zijn eigen natuurlijke, niet-schaal schade te veroorzaken.

Het is niet verrassend dat de break-attack-aanval ook een vergelijkbare hoeveelheid schade lijkt aan te richten in vergelijking met de verticale reflexen.

V-Shift komt naar de SF5 in de update van seizoen 5, die morgen officieel wordt gepubliceerd, hoewel servers vandaag vanaf 20.00 uur PDT voor onderhoud uitvallen.

READ  Astria Ascending werd in 2021 in het Westen gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Written By
More from Lesley Curry

Apple’s radicale MacBook Pro kan Microsoft nachtmerries bezorgen

appel is overstappen van Intel-gebaseerde Macs naar ARM-gebaseerde chipsets op basis van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *