Capcom brengt een update uit voor Monster Hunter Rise: Sunbreak, en hier zijn alle details


Vorige week werd Monster Hunter Rise: Sunbreak, de langverwachte uitbreiding van Monster Hunter Rise, uitgebracht. Na de release heeft Capcom nu een patch uitgebracht die verschillende problemen oplost.

Update 10.0.3 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak kan nu worden gedownload voor zowel Nintendo Switch als pc. Van Correctie-opmerkingen Het bleek dat onder meer bugs waren verholpen die ervoor konden zorgen dat de game crashte. Daarnaast is de balans bij sommige taken ook verbeterd.

Je kunt alle details lezen in de changelog hieronder.

Bugfixes en balansaanpassingen

speler

  • Een bug gerepareerd die ervoor zorgde dat Palico’s ondersteuningsbewegingen willekeurig veranderden wanneer ze bepaalde geheime ondersteuningsbewegingen leerden.
  • Een bug opgelost die verhinderde dat de herlaadsnelheid die met 2 niveaus was verlaagd, herstelde, als je de Elemental Reload Switch-vaardigheid verwijdert na het uitvoeren van een specifieke reeks acties met het Light Bow Rifle.
    (We hebben ook een bug bevestigd in het herlaadscherm onder Equipment Info, dit zal worden verholpen in een toekomstige update.)

monsters

  • Een bug verholpen die ervoor zorgde dat het spel vastliep bij het uitvoeren van een specifieke reeks aanvallen met behulp van de Bug Glass Kinsect-bonus: het extraheren van een boosterpoeder op Rakna-Kadaki of Pyre Rakna-Kadaki.

Locaties en omgeving

  • Een bug opgelost in dialoog met Buddy Scout met betrekking tot nieuw toegevoegde vriendenvaardigheden die gericht waren op alle spelers, in plaats van alleen getroffen spelers.

Vragen

  • Voor A1 ★ en A2 ★ taken is de gezondheid van alle monsters en de aanvalskracht van sommige monsters aangepast

Basis en faciliteiten

  • [Nintendo Switch] Een bug verholpen die ervoor zorgde dat het spel soms vastliep na gebruik van de loterij met amiibo.

Diversen

  • [PC] Een bug verholpen waardoor de speler het recht verloor om Monster Hunter Rise: Sunbreak te spelen bij het kopen of activeren van DLC tijdens het spelen.
  • Er zijn verschillende andere bugfixes gemaakt.
READ  Samsung Galaxy A51 ontvangt One UI 3.1-beveiligingsupdate en april
More from Madison Garrett
Bitcoin verdient een plaats in 16 gemeenschappen in Peru
In Peru krijgt Bitcoin een plek in 16 gemeenschappen. Onder leiding van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *