CAPCOM-lekken omvatten Monster Hunter Rise & Stories 2 op pc, RE4 VR en een nieuwe Shooter met codenaam SHIELD

Als onderdeel van een bevestigde recente ransomware-aanvalzijn er verschillende CAPCOM-lekken op internet verschenen. We hebben al gesproken over de games die betrekking hebben op Resident Evil Village, maar er is veel meer informatie over de aankomende game-line-up van de Japanse uitgever.

Om te beginnen suggereren de CAPCOM-lekken dat Resident Evil 4 zal worden geporteerd naar Virtual Reality als exclusief voor het Oculus-platform. Bovendien is er een nieuw multiplayer schietspel met de codenaam ‘SHIELD’ in ontwikkeling dat gericht moet zijn op streamers; een Ace Attorney Collection wordt voorbereid; twee nieuwe projecten, met de codenaam ‘Reiwa’ en ‘Guillotine’, zullen naar verwachting in mei uitkomen (de laatste wordt voor het eerst uitgebracht voor de Nintendo Switch in februari). We hebben ook vernomen dat de broncodes voor Devil May Cry 2 en Umbrella Chronicles naar verluidt tijdens deze aanval zijn gestolen. De gelekte informatie bevat zelfs details over deals gemaakt door CAPCOM met Google Stadia (ze hebben $ 10 miljoen gekregen om Resident Evil VII en Resident Evil Village daar vrij te geven) en met Sony (die $ 5 miljoen heeft betaald om Resident Evil VII ook exclusief als VR te hebben. als demo en DLC’s als getimede exclusives op PlayStation 4).

Devil May Cry 5 Legendary Dark Knights Mod belooft een echte uitdaging in het spel te brengen

Misschien wel de meest interessante CAPCOM-lekken zijn de lekken die verwijzen naar een pc-release van zowel Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin als Monster Hunter: Rise, aangezien beide games zijn aangekondigd als exclusief voor Nintendo Switch.

De eerste zou in juni 2021 gelijktijdig op pc en Switch moeten verschijnen, en er wordt verwacht dat hij singleplayer-, online coöp- en zelfs PvP-modi zal bevatten, terwijl gratis updates na de lancering nieuwe speurtochten en optionele cosmetische microtransacties zullen toevoegen. De laatste zou in oktober 2021 voor pc moeten verschijnen (terwijl de Nintendo Switch-versie op 26 maart 2021 uitkomt). Deze twee titels zijn op de een of andere manier met elkaar verbonden doordat er volgens CAPCOM een verscheidenheid aan cross-over bonussen zal zijn voor beide.

READ  De beste reizen naar de maan voor pc-gaming

Written By
More from Max Mcgee

De chef van het West-Bengalense congres, Somen Mitra, overlijdt op 78-jarige leeftijd

President van het West-Bengalen Congres Somen Mitra stierf in het stadsziekenhuis in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *