Captain Toad: Treasure Tracker is de volgende gratis proefversie voor Nintendo Switch Online (Noord-Amerika)

Captain Toad: Treasure Tracker Het is een van die ondergewaardeerde Nintendo-games die vaak wordt vergeten – misschien omdat de aankondiging op de E3 in 2014 het overschaduwde. SplatoonEn Smash Bros.En Xenoblade X ChroniclesEn Bayonetta 2En wat wordt het uiteindelijk? Adem van het wild, maar misschien omdat de mini-levels van het platform een ​​beetje te simpel leken voor de volledige prijsversie… of omdat niemand een Wii U had om het te spelen.

Wat de reden ook is waarom mensen het hebben gemist, het kan nu worden opgelost: het is gratis beschikbaar voor mensen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap (in Noord-Amerika)! Van 13 tot 20 januari kun je het spel gratis downloaden om te proberen, en als je besluit het te kopen, krijg je vanaf vandaag tot 16 januari ook 30% korting.

Captain Toad: Treasure Tracker is een charmante Toybox-achtige puzzelplatformgame waarin Captain Toad probeert complexe niveaus te omzeilen zonder te kunnen springen, vergelijkbaar met hoe zijn niveaus werkten. Super Mario 3D Wereld.

We gaven Captain Toad een 8/10 Op zowel Wii U als Switch hebben we het volgende gezegd over de Switch-versie, die coöp en nieuwe niveaus heeft toegevoegd, terwijl ook vier niveaus zijn verwijderd zonder echte reden:

Captain Toad: Treasure Tracker is een verborgen juweeltje uit het Wii U-tijdperk dat een nieuw leven is ingeblazen op de Nintendo Switch, en terecht. […] Het is een geweldig en geweldig puzzelspel voor alle leeftijden en een die je zeker moet proberen als je dat nog niet hebt gedaan. “

Probeer het met de kinderen, of houd het allemaal voor jezelf – mis deze gratis proefperiode niet. Het is een goede!

READ  Chris en Jill van Resident Evil sluiten zich aan bij Fortnite
Written By
More from Aubrey Mason
Knapperige PlayStation zorgt voor paniek op Boston International Airport
Passagiers in Boston Logan 1Internationaal AHet vliegveld is zaterdag ontruimd vanaf het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *