Captain Toad: Treasure Tracker is de volgende gratis proefversie voor Nintendo Switch Online (Noord-Amerika)

Captain Toad: Treasure Tracker Het is een van die ondergewaardeerde Nintendo-games die vaak wordt vergeten – misschien omdat de aankondiging op de E3 in 2014 het overschaduwde. SplatoonEn Smash Bros.En Xenoblade X ChroniclesEn Bayonetta 2En wat wordt het uiteindelijk? Adem van het wild, maar misschien omdat de mini-levels van het platform een ​​beetje te simpel leken voor de volledige prijsversie… of omdat niemand een Wii U had om het te spelen.

Wat de reden ook is waarom mensen het hebben gemist, het kan nu worden opgelost: het is gratis beschikbaar voor mensen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap (in Noord-Amerika)! Van 13 tot 20 januari kun je het spel gratis downloaden om te proberen, en als je besluit het te kopen, krijg je vanaf vandaag tot 16 januari ook 30% korting.

Captain Toad: Treasure Tracker is een charmante Toybox-achtige puzzelplatformgame waarin Captain Toad probeert complexe niveaus te omzeilen zonder te kunnen springen, vergelijkbaar met hoe zijn niveaus werkten. Super Mario 3D Wereld.

We gaven Captain Toad een 8/10 Op zowel Wii U als Switch hebben we het volgende gezegd over de Switch-versie, die coöp en nieuwe niveaus heeft toegevoegd, terwijl ook vier niveaus zijn verwijderd zonder echte reden:

Captain Toad: Treasure Tracker is een verborgen juweeltje uit het Wii U-tijdperk dat een nieuw leven is ingeblazen op de Nintendo Switch, en terecht. […] Het is een geweldig en geweldig puzzelspel voor alle leeftijden en een die je zeker moet proberen als je dat nog niet hebt gedaan. “

Probeer het met de kinderen, of houd het allemaal voor jezelf – mis deze gratis proefperiode niet. Het is een goede!

READ  PS4 en PS5 verliezen volgende maand exclusief aan Xbox to

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *