Forever Skies, die dit jaar verschijnt, lijkt op Fallout gekruist met Subnautica in de lucht

Wat gebeurt er met de meest indrukwekkende menselijke structuren als ze niet langer door mensen worden bewoond? In Forever Skies komt een uniek overlevingsspel Vroegtijdige toegang tot Steam Later dit jaar vormden ze een mysterieus landschap boven de wolken – een landschap dat klaar is om ontdekt te worden. De aarde is verwoest door een milieuramp en jij bent een wetenschapper die na vele jaren terugkeert om de vlucht van bovenaf te bekijken.

Zoals je in de onderstaande trailer kunt zien, hangt het bijna in de lucht op Subnautica. Je navigeert door de ruïnes van de aarde in een hightech ballon, waar je kunt landen op de toppen van verwoeste wolkenkrabbers, waar je kunt afdalen en op pad kunt gaan om de overblijfselen te kammen van de gigantische bedrijven die ze hebben gebouwd. De Poolse ontwikkelaar Far From Home zegt dat je ook zult zoeken naar “afleidingen” om te onderzoeken en naar verouderde technologie om te reverse-engineeren.

Je gebruikt de middelen en kennis die je tijdens je reizen opdoet om je schip te upgraden en aan te passen, dat je moet uitrusten met eenheden om voedsel en andere middelen te verzamelen.

Hier is de trailer:

Een van de dingen die je moet ontdekken, is de schadelijke stofwolk die op de grond beneden is neergedaald – en of dat verband houdt met de mysterieuze ziekte die je hebt opgelopen. Dit handhaven is de sleutel tot overleven, en je zult moeten onderzoeken om manieren te vinden om het te genezen.

READ  CS: GO-ontwikkelaars distribueren de Hades-muziekset voor de Steam-spelers van de RPG

Er is nog geen exacte releasedatum voor Forever Skies, maar het komt ergens dit jaar naar Early Access. Jij kan Volg het spel op Twitter Om de laatste updates te krijgen.

Written By
More from Max Mcgee
Switch vs Steam Deck: Gabe Newell denkt dat ‘je weet welke het beste bij je past’
De aankomende draagbare console van Steam heeft geleid tot een aantal vergelijkingen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *