Cardinals WR DeAndre Hopkins hoopt nog steeds de schorsing van zes wedstrijden te verminderen

Bij ontvangst van de Arizona Cardinals DeAndre Hopkins ik was geschorst Na zes wedstrijden van de NFL wegens het overtreden van het prestatiebevorderende drugsbeleid van de liga, werd algemeen gemeld dat hij geschokt was door positieve testresultaten en zwoer hij het verbod te zullen bestrijden.

Toen hij woensdag voor het eerst sinds de schorsing sprak met verslaggevers tijdens een liefdadigheidssoftbalwedstrijd, herhaalde hij zijn standpunt.

“We doen momenteel nog wat onderzoek”, zei hij. Cameron Cox van KPNX. “Hopelijk kunnen we, voordat het seizoen begint, misschien de wedstrijden een beetje afmaken. Maar nee, dat was het niet. Ik ben een normaal persoon. Ik ben eigenlijk een soort fysiotherapeut, man. En wat was het? genaamd Ostarine, en er was 0,1% van aanwezig in Systemic. Als je weet wat het is, is het een besmetting, niet iets dat direct wordt genomen.

“Ik slik geen supplementen, neem nooit supplementen en slik nauwelijks vitamines. Dus ik schrok natuurlijk van zoiets. Maar mijn team en ik proberen nog steeds uit te zoeken wat er aan de hand is.”

Een verlaging is op dit moment onwaarschijnlijk, aangezien de schorsing meestal wordt aangekondigd nadat de beroepsprocedure is verstreken. En de competitieregels maken duidelijk dat spelers verantwoordelijk zijn voor wat er in hun lichaam gebeurt, hoe het ook gebeurt.

Hopkins miste in 2021 zeven wedstrijden vanwege een blessure en zei dat hij aan het verbeteren is.

Een van de beste ontvangers in de NFL, de 30-jarige is een essentieel radertje in de operatie van de Cardinals. Keeler Murray Hij scoorde gemiddeld 2,6 passes per poging met Hopkins op het veld dan zonder hem in 2021, inclusief play-offs, per volgende generatie statistiek. Murray genereerde een 133,6 passerende rating gericht op Hopkins (tweede in de NFL, ten minste 50 goals).

“Ik ben een concurrent, dus elke keer dat ik niet op het veld sta, is dat frustrerend voor mij”, zei hij. “Maar dit is de NFL. De volgende man. Ik twijfel er niet aan of deze jongens die zes wedstrijden zullen winnen totdat ik er klaar voor ben.”

More from Madison Garrett
Windsurfen met muziek
Huilende wind. zee geluid. Een vriend die je een beetje opvrolijkt. Waarom...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *