YouTuber Crafts is de grootste X-serie voor Xbox ter wereld

Deze website kan aangesloten commissies verdienen via de links op deze pagina. Gebruiksaanwijzing.

Een YouTuber die bekend staat om zijn doe-het-zelf-projecten waarbij je dingen groot of klein moet maken, heeft een gigantische Xbox Series X onthuld. Zijn laatste project was geïnspireerd door Microsoft die de Xbox Series X-koelkast maakte, dus besloot hij zijn versie nog groter te maken. De gigantische console is een schoenker van 6,82 voet lang en weegt meer dan 250 pond. In totaal is hij 600 keer zo groot als de reguliere X-serie. Het werd zelfs uitgeroepen tot de grootste Xbox ter wereld door het Guinness Book of World Records. Uiteraard is het volledig functioneel en met veel aandacht voor detail.

YouTuber Michael Beck bouwde de console met een vreemd formaat. Hij heeft het hele bouwproces gedetailleerd in de video. De kast is handgemaakt en heeft een aantal kwaliteitsaccenten. Hij noemde bijvoorbeeld alle uitbreidingspoorten aan de achterkant van de console, ook al werkten ze niet. (We zouden graag de 12-inch HDMI-stekker zien) Het creëerde ook een doorzichtig hars Xbox-logo dat vanaf de achterkant oplicht wanneer het systeem wordt ingeschakeld. Hij heeft zelfs alle knopen aan de voorkant laten werken. Als ze worden ingedrukt, maken ze verbinding met het Arduino-bord dat het signaal doorgeeft aan de kleine armpjes van de robot. Vervolgens drukken deze knoppen op de juiste knop op de Xbox. Het is allemaal verbonden met een aangepast 3D-geprint frame dat de Xbox omringt. De eigenlijke Xbox is toegankelijk via een lade aan de achterkant van de kast die naar buiten schuift.

READ  Hoe naar Fortnite te glijden op pc, Xbox, Switch en Playstation

Hoewel geïnspireerd door Microsoft koelkast Hij ging verder dan die inspanning in termen van de kleine details. Microsoft nam bijvoorbeeld niet de moeite om iets op de achterkant van de koelkast te labelen, maar ze hadden wel zowel labels als uitsparingen voor USB, HDMI, enz. Microsoft heeft ook niet de moeite genomen om de bovenkant dezelfde bocht te geven als de Xbox. Kies echter niet; Hij heeft op maat gemaakte slots 3D geprint en ze vervolgens allemaal aan elkaar gelijmd. Hij zegt dat dit deel van het project maar twee weken duurde. Het resultaat ziet er absoluut perfect uit in vergelijking met de Xbox Series X.

Als het project klaar is, onderteken ik het aan een collega YouTuber ZHC’s Hoofdkantoor voor een aangepaste verfbeurt. Toen dat klaar was, schonk hij het vervolgens aan het YMCA’s Youth and Adolescent Development Center in Atlanta, Georgia. Natuurlijk waren de kinderen net zo verrast om hem in actie te zien als de rest van ons. Aan het einde van zijn video vraagt ​​hij kijkers contact met hem op te nemen als ze in een ziekenhuis werken en in de toekomst met hem willen samenwerken. Het project komt op de hielen om van Mr. Beck het grootste project ter wereld te maken Nintendo Switchdie ook werd geschonken aan een kinderziekenhuis.

Interessant genoeg is dit project precies het tegenovergestelde van een ander console-gerelateerd doe-het-zelf-project dat onlangs viraal ging. Maak nog een aangepaste YouTuber Playstation 5 slim Dat is minder dan een centimeter. Om dit te bereiken heeft hij alle toestellen verwijderd en in een custom chassis geplaatst. Hiervoor moest hij een externe krachtsteen maken, en hij moest ook een externe vloeibare koelvloeistof maken. De resultaten spreken echter voor zich, aangezien de temperaturen veel lager waren dan de relatief grote PS5 op het standaardmodel.

READ  Warzone 26 januari update patch-opmerkingen: Koop Stations bevriezen en Xbox-fixes

Lees nu:

Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft experimenteert met geavanceerde machine learning op Xbox Series X.
Microsoft neemt nieuwe software-ingenieurs aan om te helpen bij het maken van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *