Carolina Hurricanes @ New York Islanders: spelvoorbeeld

Carolina orkanen (14-6-6) @

Eilandbewoners van New York (17-11-0)

Regulier seizoen 2022-23 – Spel 27
zaterdag 10 december 2022 – 19:30 uur ET
UBS Arena – Elmont, New York

Bekijk: Bally Sports South
Luister: 99.9 The Propeller

SBN-oppositie: hockey baken

Volg Canes Country op sociale media

Twitteren @medewerker
Facebook Land van riet
Instagram @tweet


De New York Islanders daarentegen gaan de wedstrijd van vanavond in met een hoog scorende streak, dus je zou verwachten dat ze moe zijn.

Aan de andere kant was het een 6-4 overwinning op (schokkend en onhoudbaar) goed Duivels van New Jerseydus je verwacht dat ze geactiveerd zijn.

Hoe dan ook, doelpunten mag je van de Islanders ook verwachten. In hun laatste 10 wedstrijden scoorden ze iets minder dan drie doelpunten (een 5-2 verlies tegen Dallas, een 3-1 verlies tegen Philadelphia en een 4-1 verlies tegen Nashville). Ze zijn betrokken geweest bij tal van hoog scorende zaken, en ondanks overwinningen in zes van hun laatste 10, zijn ze niet bepaald toonaangevend. Ze versloegen hun tegenstanders in die periode slechts met 31-29.

Ondertussen hebben de Hurricanes in de afgelopen 10 wedstrijden vier overwinningen behaald en zes keer verlengd. De Hurricanes werden verslagen met 30 tegen 27. Dus scoren lijkt aan geen van beide uiteinden van het ijs een probleem te zijn, terwijl het een probleem lijkt om pucks uit het net te houden.

Dit kan een hele lange nacht worden.


Spel notities

 • Het is al bevestigd dat Sebastian Ahu niet meer in de wedstrijdselectie van vandaag zit, waardoor we het ‘Sebastian Ahu vs.
 • Verdediger Max Lajoie is opgeroepen vanuit Chicago, maar hij zou nu een extra lichaam kunnen zijn.
 • Semyon Varlamov kreeg gisteravond de start voor de Islanders, waardoor het waarschijnlijk is dat Ilya Sorokin op schema ligt voor deze wedstrijd. Sorokin is 2-1-0 tegen de Hurricanes in zijn carrière met een reddingspercentage van 0,917 en een doelpunt van 2,70 tegen het gemiddelde.
 • Dit is de tweede van vier wedstrijden voor de Hurricanes/Islanders dit seizoen. Ze ontmoetten elkaar eerder op 28 oktober, een 6-2 overwinning op de Islanders.
 • De Hurricanes hebben een record van 78-54-9-11 ten opzichte van de Islanders in de franchisegeschiedenis. Vorig seizoen waren de Hurricanes 2-1-0 boven de Islanders.
 • De eilandbewoners zullen vanavond hun retro-T-shirts tekenen en het visserslogo verwelkomen (wat nogal slecht was?).
 • De Hurricanes hebben momenteel een actieve waypoint streak van acht wedstrijden.
 • Seth Jarvis heeft zes opeenvolgende punten (2 goals, 4 assists).
 • Jack Drury’s vader Ted speelde voor de Islanders in het seizoen 1999-2000 – ook de tijd dat Jack werd geboren.
 • De Hurricanes hebben vijf van hun laatste zeven uitwedstrijden tot verlenging gehad. Ze wonnen slechts één van die wedstrijden (3-2 tegen Pittsburgh).
 • De Islanders hebben dit seizoen slechts drie verlengingen gehad en hebben ze alle drie gewonnen. De enige andere teams die niet verliezen in verlengingen zijn Edmonton (twee verlengingen) en St. Louis (drie verlengingen)
READ  Het raadselachtige landschap van Dorfromantik krijgt wat kersenbloesems

More from Madison Garrett
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *