Castellanos arm, Bohm racket duwt Velez streak naar seizoen negen wedstrijden boven 0,500

Castellanos arm, Bohm racket duwt Velez streak naar seizoen negen wedstrijden boven 0,500 Oorspronkelijk verschenen NBC Sports Philadelphia

Er was elektriciteit in de lucht bij Citizens Bank Park lang voordat de bliksem donderdagavond arriveerde. Een grote menigte van 35.395 aanwezigen om het zinderende te zien Phyllisdie thuiskwam na een 5-1 roadtrip – en met vier nieuwe spelers, om op te starten.

‘Ze waren zeker verloofd’ Nick Castellanos Hij zei over de menigte. “Ze leken erg ondersteunend. Ik denk dat ze ook enthousiast waren over de toevoegingen die we hebben gedaan en de uitbreiding die we de afgelopen twee maanden van het seizoen hebben gedaan.

“Ik denk nog steeds niet dat we zo goed zijn geweest als we zouden kunnen zijn. Ik denk dat de komende paar maanden honkbal een kans hebben om echt leuk te zijn.”

Donderdagavond was zeker leuk.

Velez beat burgers van Washington, 5-4, in een wedstrijd die wegens regen werd ingekort tot 4 innings. De twee teams speelden één uur en 39 minuten honkbal en wachtten daarna twee uur en zes minuten voordat de wedstrijd eindigde en officieel werd opgeroepen.

Door de overwinning bleef Phils op 57-48 achter.

Ze zijn de top negen wedstrijden van het seizoen meer dan 0,500.

Ze zijn 36-19 sinds 1 juni en 35-19 onder Rob Thompson, die op 3 juni het stokje overnam van Joe Girardi.

Twee van de nieuwkomers van Velez speelden een grote rol bij de overwinning.

start uitwerper Noah Sendergaardverkregen van Los Angeles Angels Even voor de handelsdeadline van dinsdag overleefde hij 11 treffers en vier runs in vijf ronden en pakte hij de overwinning bij zijn eerste Phillies-optreden.

READ  De Indiase hockeyspeler Mandeep Singh is de laatste die positief test op COVID-19

Middenvelder Brandon Marsh, die dinsdag in een aparte deal werd opgehaald van de Angels, had een enorme hit bij zijn debuut voor deze nieuwe club. De hit begon een viertakt rally in de derde waarin Homer’s drietakt werd afgetopt door Alec Bohm. eerder, Reese Hoskins Hij kwam in de eerste helft.

Homer Boom vs Washington Schrijver Paulo Espino Phils bezorgde de voorsprong met 5-2. Met het slechte weer in aantocht kwamen de Nationals tot een rally voor een paar trappen tegen Syndergaard in de 1e5 en stonden ze klaar om de gelijkmaker te maken totdat Castellanos werd doodgeschoten. Yadiel Hernandez Op het bord terwijl hij probeerde te scoren op een vangbal naar het rechterveld van Josh Palacios.

De worp van Castellanos werd uiteindelijk de laatste – en belangrijkste – wedstrijd van de wedstrijd, want even later ging de lucht open.

Syndergaard hield zeker van het stuk.

Ik heb hem gewonnen.

“Ik begreep pas na de wedstrijd hoe groot het was”, zei Sendergaard.

Castellanos hielp de Phillies de wedstrijd van woensdag in Atlanta te winnen met een tiebreak, en Homer staat met twee ronden achtste. Vierentwintig uur later naaide hij een overwinning in zijn arm.

Castellanos zei over de vangerworp JT Realmoto. “En door hem in het bestuur te hebben, werd hij natuurlijk nog beter.”

Castellanos zei dat hij niet wist dat het weer slecht zou worden toen hij het veld losser maakte.

“Nou, dat is enorm”, zei hij. “Maar op dat moment deed ik er alles aan om de schade te stoppen.”

READ  Final Fantasy Kart Racer Chocobo GP zal meer dan 20 karakters bevatten

De drietakt Homer Bohm heeft zijn slaggemiddelde in zijn laatste 29 wedstrijden verhoogd naar 0,400. Hij heeft een achterstand van 0,417 procentpunt en een achterstand van 0,591 procent over die periode.

Phillies hebben 15 van hun laatste 17 wedstrijden gewonnen tegen Washington, een team dat al twee jaar op rij talent heeft verkocht. De Phils hebben dit seizoen nog 10 wedstrijden gespeeld tegen de Nats en moeten blijven winnen.

Syndergaard werd overgenomen om de achterkant van de spin te ondersteunen. Thompson denkt dat de rechtse houder roestig was nadat hij negen dagen niet had gediend.

“Hij worstelde zich erdoorheen”, zei Thompson, die de bowler een paar uur voordat de wedstrijd begon niet had gezien.

Velez hoopt dat Syndergaard een impact zal maken zoals Joe Blanton in 2008 of Pedro Martinez in 2009. Beiden werden gekozen om de backend van de spin in die seizoenen te versterken. De Phillies van 2008 gingen dat seizoen met 9-4 aan het begin van Blanton en de Phillies van 2009 wonnen met 8-1 bij de start van Martinez.

Syndergaard is zeer bekend met promotie in Philadelphia sinds zijn tijd bij de New York Mets. Hij werd warm van woede toen hij zijn naam hoorde uitspreken via het PA-systeem.

Hij zei: “Natuurlijk, het haar in mijn nek stond op toen ik mijn naam hoorde en naar het publiek luisterde. Philly-fans zijn erg opgewonden. Ze verwachten grootsheid en ze verwachten dat we winnen, en ik moet mijn deel doen om ervoor te zorgen dat we slagen.”

“Omdat ik zo lang bij de Mets ben geweest, had ik mezelf nooit in een Phillies-uniform voorgesteld. Ik zou niet trotser kunnen zijn om vanavond het babyblauw te dragen en ik kijk ernaar uit om de rode strepen te dragen. Ik ben zo blij en gezegend om hier bij te zijn club en met een rivaliserend team dat hoge verwachtingen heeft om de top te bereiken.

READ  De Wizards verslaan de Pacers in het "moet winnen" -spel om het spel te centraliseren

“De karakters zijn geweldig bij deze club. Ik wil gewoon mijn deel doen en dit team helpen het uiteindelijke doel te bereiken.”

Abonneer je op de Phillies Talk: Apple-podcast | Google apps | spotify | Stitcher | Artikel 19 | Kijk op YouTube

More from Madison Garrett
Programma 2021 NFL: 5 Bayanat Al-Bayan Games
Het toevoegen van één bonusspel doet geen afbreuk aan elke andere NFL-competitie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *