Xbox-exclusieve Hellblade 2 krijgt een ‘micro’-buis

Voor het geval je ooit twijfelde of videogames cool en raar zijn, Xbox-exclusives zijn bevestigd Het Senua-epos: Hellblade II Het zal de “minuut” vogelpoep weergeven. Videogames hebben altijd al zoveel mogelijk details willen vastleggen omdat het de speler helpt onder te dompelen en kan worden gebruikt als een geweldig marketingpraatje. Racegames houden ervan om nauwkeurige voertuigdetails, locaties, weersomstandigheden en meer te hebben, terwijl WO2-schutters zich kunnen concentreren op historische nauwkeurigheid. Sommige games hebben deze ideeën de afgelopen jaren overgenomen met titels als Red Dead Redemption 2 Proberen om realisme en detail te benadrukken door de testikels van een paard te verkleinen bij koud weer.

Ontwikkelaar Ninja Theory ging nog een stap verder door “micro” vogelpoep te maken, voor het geval je het gevoel had dat dat iets was dat je games niet hadden. In een recente tweet liet Ninja Theory een video zien die lijkt op de realistische limieten van Hellblade II Die werd gekenmerkt door de aanwezigheid van vogels die aan de zijkant van een klif hingen. Na een paar seconden onthult de video een ontwikkelaarstool die de locaties laat zien waar de vogels zichzelf zullen doorbrengen. Als je goed kijkt, kun je zelfs zien dat de zijkanten van de klif bedekt zijn met wit, wat betekent dat het over dat specifieke gebied aan het versplinteren was. Het lijkt iets waar Ninja Theory zo trots op is, omdat het de tijd kostte om de video te maken en op sociale media te plaatsen.

Ninja Theory is een paar jaar geleden door Xbox gekocht, dus de ontwikkelaar is nu de first-party studio van de platformdrager. Hellblade II Het wordt naar verwachting een grote exclusieve Xbox en lijkt de grenzen van de graphics te verleggen met de glimp die we tot nu toe hebben gezien. Vanaf nu houdt Ninja Theory veel details bij over het vervolg en doet er alles aan om fans in het ongewisse te houden totdat de game wordt uitgebracht.

READ  Xbox Canada onthult een unieke Canadese Tuxedo-controller

Hellblade II Komt naar Xbox Series X | S en pc in de toekomst. Vind je fijne vogelpoep belangrijk? Laat het me weten in de comments of hit me up Twitter @Cade_Onder.

[H/T Automaton]

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *