Caviar lanceert $ 6.000 + aangepaste iPhone 12 Pro met fragment van Steve Jobs ‘originele coltrui ingebed in Apple-logo

Caviar, een site die bekend staat om het maken van extravagante, dure vervangende omhulsels voor Apple’s iPhone -modellen, kondigde vandaag de lancering aan van zijn nieuwste aangepaste creatie, een iPhone 12 Pro aangepast in de stijl van een ‌iPhone‌ 4.


De “‌iPhone 12 Pro‌ Jobs 4” -collectie is opgedragen aan Steve Jobs en de 10e verjaardag van de ‌iPhone‌ 4 – het laatste model dat persoonlijk door Jobs werd gepresenteerd – en bevat ‌iPhone 12 Pro‌ en iPhone 12 Pro Max modellen in gezwart titanium, wit en een luxe gouden uitvoering.

iPhone12 Steven Jobs2 Wit 10


De voorkant van elke ‌iPhone‌ is onaangeroerd gelaten, maar de achterkant is voorzien van een authentiek fragment van Jobs ‘originele beroemde coltrui ingebed in het Apple-logo, terwijl het onderste deel van de smartphones is versierd met Jobs’ handtekening, ‘als teken van kwaliteit, een symbool van zijn tijd ‘en de beroemde Apple-slogan’ Think different ‘.

iPhone12 Steven Jobs2 Zwart14


Volgens Caviar is het witte model gemaakt van composiet G10 bedekt met sieradenemaille en is het appellogo gemaakt van 925 sterling zilver, terwijl het gouden model is gemaakt van echt 18-karaats goud en het appellogo is gemaakt van 750 goud.

Meer informatie over de nieuwe “‌iPhone 12 Pro‌ Jobs 4” -collectie is te vinden op Caviar’s website. De nieuwe iPhones zijn geprijsd vanaf $ 6.490 voor een 128 GB zwart titanium iPhone 12 model, en ga naar $ 10.140 voor een zwart-gouden ‌iPhone 12 Pro Max‌ met 512 GB opslag.

20200812 media Jobs 4sneakers


Caviar verkoopt ook een reeks andere op maat gemaakte luxe iPhones gemaakt van unieke materialen en met ingewikkelde ontwerpen. Daarnaast verkoopt het dit jaar ook custom New Balance 991 sneakers, die ook een stuk van Job’s coltrui bevatten en een klein titanium plaatje met de “Think different” slogan.

READ  Alexa krijgt eindelijk een nieuwe naam en stem: hoe je ze kunt verwisselen op je Amazon Echo

Caviar zegt dat elke telefoon in de serie zal worden uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 10 modellen, terwijl de aangepaste New Balance 991-sneakers beperkt zijn tot 30 stuks.

Written By
More from Lesley Curry

Beveiligingspatch van oktober wordt uitgerold naar Google Pixel, OTA’s live

In aansluiting op de lancering van vorige maand, wordt de eerste update...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *