Verdwijnende penissen onder de lanceringsbugs van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is uit. Cyberpunk 2077 is buggieriger dan een mierenboerderij. Als je het zelf hebt gespeeld, is het heel goed mogelijk dat je een soort grafische storing, crash of vreemde kledingstoring bent tegengekomen. Gelukkig kunnen nieuwe stuurprogramma’s voor grafische kaarten helpen bij sommige problemen op de pc, hoewel spelers nog steeds een heleboel problemen elders melden – inclusief crashes, kapotte leveldecoraties, vastzittende missies, en zelfs verdwijnende penissen.

Ten eerste, de serieuze dingen. Sommige Cyberpunk 2077-spelers melden crashes. Voor sommigen is het aan het opstarten, terwijl anderen het spel dichtbij hebben na slechts een paar minuten spelen. Een paar spelers hebben dat gezegd het uitwisselen van hardware zoals RAM heeft hun crash verholpen, terwijl anderen nog steeds problemen hebben, zelfs op betere hardware. Algemene spelprestaties zijn overal vergelijkbaar, met rapporten die zelfs de grafische instellingen veranderen van tussen ultra en laag helpt niet met framerate drops.

En nu een PSA: download de nieuwste Nvidia of AMD stuurprogramma-update als u dat nog niet hebt gedaan. Het spel zonder deze spelen lijkt spelers allerlei vreemde problemen te bezorgen, zoals het laten verschijnen van piepkleine boompjes op plaatsen waar ze gewoon niet zouden moeten zijn.

Er zijn een paar visuele problemen zoals texturen en objecten die willekeurig in en uit springen dat spelers zeggen dat deze updates ook zijn verholpen, dus ze zijn een goede plek om te beginnen als je überhaupt met graphics worstelt.

READ  Xbox Game Pass juni 2021 Games: Darkest Dungeon, For Honor

Nvidia en AMD kunnen je echter niet helpen met je verdwijnende lul. Meerdere spelers hebben gemeld dat na zoveel tijd besteed te hebben aan het zorgvuldig maken van de perfecte pen, het verschijnt niet als ze naar zichzelf in de spiegel kijken. Een man lijkt te denken dat hij zichzelf per ongeluk een vagina heeft gegeven, maar andere spelers suggereren dat er een probleem is met de appartementspiegel van V., omdat ze in Ken-poppen zijn veranderd. Raak echter niet te snel in paniek, de rotzooi van V is er nog steeds (zij het onzichtbaar) en opslaan en herladen zou het weer kunnen laten verschijnen.

(Vampire junk is ook niet het enige spiegelprobleem. Er in kijken met een hoed op zal zowel de hoed als je haar doen verdwijnen.)

Een verdwijnende lul klinkt misschien best goed voor de spelers die hun V hebben gevonden, maar wil hem niet wegleggen. Sommige mensen vinden het V laat het allemaal zien tijdens tussenfilmpjes, terwijl anderen, uh, laag vliegen?

Vervolgens lijkt een Reddit-gebruiker enkele in-game-advertenties te hebben gevonden die CD Projekt Red adviseren over wat ze met hun game moeten doen. “Chelinchan24” plaatste deze screenshots van enkele advertenties op de snelweg van Night City. Als je rondrijdt, zeggen de borden “DEBUG”, maar wanneer je de fotomodus opent, zien ze eruit zoals ze bedoeld zijn.

Dat is niet het enige vreemde dat je op straat ziet. Chris Livingston van PC Gamer werd verteld door veel boze chauffeurs die hem de schuld leken te geven van hun vreselijke besturing.

Het is geen verrassing dat een gloednieuwe open-wereld-RPG bugs bevat, hoewel dit een veel. Ik weet dat Cyberpunk 2077 al meerdere keren is vertraagd, maar ik heb het gevoel dat deze slechte jongen in de oven had kunnen blijven alleen maar iets langer.

READ  19 dingen die mogelijk zijn nu Microsoft eigenaar is van Bethesda

De game heeft al een dag-één-patch gehad om mee om te gaan enkele van de problemen die recensenten ondervonden vóór de lancering, hoewel de ontwikkelaars erg vaag waren over wat dat precies oploste. Ik verwacht (of hoop) dat er meer oplossingen komen, maar CDPR moet er nog een verklaring over afleggen.

Voor nu kunt u technische ondersteuning vinden op CDPR’s website. Of ga naar het officiële forum (die momenteel een beetje een meltdown kent), GOG’s forum, Steam’s discussies, of de bugrapportthread op de Cyberpunk 2077-subreddit om te zien of andere spelers soortgelijke problemen hebben als de jouwe.

Als je via GOG Galaxy speelt en het crasht tijdens het laden, probeer dan dit Opstartcrash-oplossing voor Cyberpunk.

Cyberpunk 2077 is natuurlijk meer dan alleen zijn bugs. We zullen binnenkort een recensie over RPS plaatsen om u er alles over te vertellen.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Feitcontrole: oude Facebook live video gedeeld als Mark Zuckerberg vlees grilt tijdens Big Tech-hoorzitting

Mark Zuckerberg, CEO van FacebookTwitter Social media bleven op de hoogte van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *