CBS verplaatsingstestomgeving

Leuk dat je met ons mee reist!

Voor deze zoekopdracht is het noodzakelijk om een ​​applicatie te downloaden. De app houdt bij waar je bent en de route die je neemt om er te komen. Als u liever niet dat uw locatie af en toe wordt bijgehouden, schakelt u de app gewoon uit.

Wat vragen we van jou?

1) Installeer en voer de app uit week staan ​​op.

2) Geef in de app aan waarom je ergens heen gaat en hoe je dat hebt gedaan (bijvoorbeeld te voet, met de fiets of met de auto).

Het is heel gemakkelijk om te doen en leuk om naar te kijken. In de app leggen we uit hoe het werkt. nieuwsgierig? Download de app nu door op onderstaande knop te klikken. Klik vervolgens op “Installeren” wanneer daarom wordt gevraagd.

installeren

Android

Open op je mobiel de Google Play Store en zoek naar “CBS-bewegingen”, of klik gewoon op de link ‘Get it on Google Play’ hieronder en tik op installeren.

iOS

Open op je mobiel de App Store en zoek naar “CBS-bewegingen”, of klik gewoon op de link “Beschikbaar in de App Store” hieronder en klik op installeren.

Downloaden uit de App Store

Uw gegevens zijn veilig

Ga zorgvuldig om met uw CBS (Persoonlijk)gegevens.
om te zien metAlle gegevens die het CBS verzamelt met de CBS Bewegingen app, klik hier.

Wilt u eerst meer weten over dit onderzoek? Blijf dan lezen.

Waarom dit onderzoek?

We zijn allemaal veel onderweg. Fietsen winkelen, de hond uitlaten, of met de trein of auto naar het werk. Met dit onderzoek brengen CBS en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het verkeersaandeel van Nederland in kaart. Deze informatie is onmisbaar voor het maken van verkeers- en vervoersbeleid. Denk hierbij aan het verbeteren van de verkeersveiligheid, het openbaar vervoer, het milieu en het tegengaan van files. Ook in je eigen omgeving.

READ  zo doe je het op je iPhone

Waarom werd ik gekozen?

Het CBS heeft willekeurig een klein aantal personen uit de persoonsgegevensbank geselecteerd. De adressen zijn verspreid over heel Nederland. Niet elke bewoner kan deelnemen aan deze zoektocht. Uw deelname is daarom belangrijk: u vertegenwoordigt een groot aantal andere mensen in Nederland in het onderzoek.

Beloning of beloning

Ik kreeg een cadeaubon met de eerste brief die ik van CBS ontving. Voor meer informatie over het algemene bonusbeleid van het CBS, vragen of klachten kunt u terecht op de pagina Beloningen.

Telefoongesprek

heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen 045570 6627. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 werkgelegenheid 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

More from Madison Garrett
Het hoogtepunt van een ransomwareaanval in het gezondheidszorgsysteem van de Europese Unie
De reden voor deze toename van het aantal ransomware-aanvallen is niet duidelijk,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *