JEE Advanced 2021-vragenlijsten zijn vrijgegeven, leer hoe te downloaden

Indian Institute of Technology (IIT) Kharagpur heeft vragen vrijgegeven voor het Joint Entrance Examination (JEE) Advanced 2021, dat op zondag 3 oktober plaatsvond. De vragen voor zowel JEE Main 2021 Paper 1 als Paper 2 kunnen worden gedownload van de officiële website, jeeadv.ac.in.

Het toelatingsexamen dat in twee periodes wordt afgenomen, bestaat uit vragen uit de natuurkunde, scheikunde en wiskunde.

JEE Advanced 2021 inhoudelijke vragen kunnen in pdf-formaat worden gedownload. Bovendien zijn gisteren de antwoordbladen voor kandidaten vrijgegeven, met behulp van het vragenblad en de antwoordbladen kunnen studenten hun prestaties bij het toelatingsexamen kennen.

De voorlopige antwoordsleutel voor de test is beschikbaar op 10 oktober en de definitieve antwoordsleutels worden op 15 oktober vrijgegeven. De tijdelijke sleutel helpt bij het berekenen van de mogelijke scores. Kandidaten krijgen van 10-11 oktober de tijd om eventuele fouten in de antwoordsleutel te melden.

Leer hoe u de JEE Advanced 2021 Question Paper kunt downloaden

Ga eerst naar jeeadv.ac.in en klik vervolgens op het pictogram Downloads. Nadat u op Download Question Paper hebt geklikt en de afdruk hebt gemaakt, verschijnt een link om het vragenformulier te downloaden.

Clearing JEE Advanced biedt de mogelijkheid om een ​​plaats te bemachtigen voor niet-gegradueerde programma’s bij onder andere IIT’s, IISc en IISER’s. Alleen de beste 2,5 in aanmerking komende kandidaten voor JEE Main 2021 komen in aanmerking voor deelname aan het toelatingsexamen.

READ  Hoe de nieuwe Marshall County Office-app te downloaden
Written By
More from Eda Greene

Bihar – Class 10 Board Exam Results – Matric Results – Directe Link – Download Bihar Results

Afbeeldingsbron: India TV Bihar Board Exam Results for Grade 10: Check direct...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *