CDPR vraagt ​​fans om The Witcher: Ronin On Kickstarter te financieren

Een versie van The Witcher: Ronin manga zittend aan een tafel.

schermafbeelding: Rode Project-cd

The Witcher: Ronin Het is een manga waarin de avonturen van monsterdoder Geralt of Rivia worden nagebootst in Japanse folklore, en de weinig bekende RPG-maker CD Projekt Red wil je helpen dit mogelijk te maken. Het bedrijf lanceerde Kickstarter-campagne Het project van vandaag heeft tot doel iets meer dan $ 100.000 in te zamelen voor levering aan fans.

Aangekondigd op WitcherCon in juli, The Witcher: Ronin Geschreven door de oude CDPR-stripboekredacteur Rafai Jacki en geïllustreerd door de Japanse kunstenaar Hataya, “Elseworlds” bevat de titulaire held die buiten de officiële Witcher-canon zit. Het ziet er echt cool uit en de omslagversie van 100 pagina’s die exclusief is voor de Kickstarter-campagne lijkt de vraagprijs van $ 40 waard. Maar waarom zou CDPR fans vragen om de manga überhaupt te financieren?

De in Polen gevestigde spelontwikkelaar en uitgever is de grootste van het land en wordt geschat op enkele miljarden dollars. Ondanks de klap die ik kreeg Cyberpunk 2077 filmLancering treinwrak, gaat verder goed voor zichzelf doen. Ze vraagt ​​fans echter om steun de goochelaar: ronin Alsof het een zelfstandige imprint is die net begint. Er is zelfs een vroege bonus.

Tijd is van essentieel belang!Wederom ontvang je binnen de eerste 24 uur van de campagne exclusieve verzamelminiaturen geïnspireerd op The Witcher: Ronin Met uw belofte! CDPR schrijft in de aankondiging van vandaag.

Het bedrijf heeft zijn oorspronkelijke doel al met succes bereikt en ligt momenteel op schema om in de eerste paar uur van het project meer dan $ 200.000 op te halen. CDPR heeft geprobeerd mogelijke kritiek op zijn afhankelijkheid van het crowdfundingplatform te vermijden als hij terugkomt ronin Het werd voor het eerst aangekondigd, en noemde het een manier om een ​​luxe collector’s edition te maken en de manga ook wereldwijd uit te brengen. Het bedrijf zei ook dat de collectorversie kan worden uitgebreid met extra ondersteuning.

“Om strips verder te ondersteunen, kunnen we nog meer geweldige nieuwe artiesten rekruteren om verbluffend diverse kunstwerken te maken – allemaal met unieke beelden uit het Japans geïnspireerde Witcher-verhaal,” CDPR Boeken op Kickstarter.

Het lijdt geen twijfel dat de Kickstarter-campagne ook fungeert als een goede haak voor extra publiciteit en een gemakkelijke manier om effectief pre-orders aan te nemen. ronin Verzending wordt pas begin 2022 verwacht.

Een Kickstarter-herinnering in het midden van de pagina luidt: “Beloningen zijn niet gegarandeerd, maar makers moeten donateurs regelmatig updaten.” Ik twijfel er niet aan dat CDPR zal kunnen leveren. Het is tenslotte meerdere malen de grootte Van bekende stripposters zoals Dark Horse.

READ  Dit nieuwe Minecraft-screenshot bevat grotwijnstokken, gloeiende bessen en gespikkelde bladeren
Written By
More from Aubrey Mason

Het wordt moeilijker om een ​​gaming-pc te kopen

Foto: Sam Rutherford Het kopen van een nieuwe grafische kaart is erg...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *