Download Windows 11 ISO voor schone installatie

Microsoft heeft Windows 11 ISO-bestanden beschikbaar gesteld, zodat je het aankomende besturingssysteem netjes kunt installeren, bijvoorbeeld vanaf een USB-drive. Voor deze methode is het nog steeds belangrijk om uw Microsoft-account te koppelen aan het Windows Insider-programma.

alleen als je Aangemeld als Windows InsiderU hebt toegang tot de webpagina van Microsoft met officiële Windows 11-downloads. Zodra u bent ingelogd Windows Insider Preview-downloads Het kiezen van twee versies van Windows 11, de dev-versie en de bèta. De eerste is de meest experimentele, de tweede is stabieler.

Na het klikken op Zeker wel Klik, u wordt gevraagd in welke taal u Windows 11 wilt installeren. ook Nederlands (Nederlands) tussen hen. Klik nogmaals Zeker welWindows 11 ISO wordt voor u klaargemaakt om te downloaden. De bestandsgrootte is ongeveer 5 GB.

Installeer Windows 11 op verschillende manieren

Met deze ISO kun je nu verschillende kanten op. U kunt Windows 11 bovenop uw huidige Windows 10-installatie installeren, met of zonder behoud van bestanden. Dubbelklik hiervoor op het ISO-bestand en open het setup.exeen volg dan de installatiewizard.

Dit is niet geheel zonder risico’s, want op dit moment is Windows 11 nog in opkomst en kan op allerlei problemen stuiten. Zorg dat je een bestand hebt Maak een back-up van uw belangrijkste bestanden, zodat u in het slechtste geval niets verliest.

Daarnaast is het ook een optie om een ​​opstartbare USB-drive te maken. Dit betekent dat Windows 11 bijvoorbeeld op een tweede computer kan worden geïnstalleerd, die anders helemaal leeg zou zijn. Microsoft raadt aan om hiervoor de gratis Rufus-software te gebruiken. Een USB-drive heeft minimaal 8 GB opslagruimte nodig. Lees hier meer over deze installatiemethode.

READ  Xbox: waarom je deze gratis games moet downloaden voordat je Gold gaat spelen | spellen

De derde optie is om de installatie van Windows 11 standaard te maken, zodat je deze tegelijk met Windows 10 op dezelfde pc draait. Meestal wordt hiervoor de VMware Workstation launcher aanbevolen.

Ervaring uit de doos

Het interessante aan het installeren van Windows 11 met een ISO-bestand in plaats van een bestand Windows update methodeGebruik je wat wordt genoemd “buiten de doos‘ verkrijgt. Je doorloopt alle stappen die je ziet als je Windows 11 voor het eerst op een nieuwe pc start, inclusief privacy-instellingen en (optioneel) het aansluiten van OneDrive.

Tijdens de installatie biedt Microsoft ook aan om de betaalde versies van Office een maand gratis te proberen. Het aanmaken van een Microsoft-account is verplicht tijdens dit installatieproces en deze optie kan niet worden overgeslagen. Pas wanneer het account is aangemaakt en ingelogd, kunt u later mogelijk overschakelen naar een lokaal account.

Windows 11 releasedatum

Naar verwachting maakt Microsoft binnenkort de releasedatum van Windows 11 bekend. Volgens geruchten zal het besturingssysteem vanaf oktober beschikbaar zijn op computers die je sindsdien nieuw in de winkel koopt. Voor huidige Windows 10-pc’s zal Windows 11 pas volgend jaar als gratis update beschikbaar zijn.


Reacties die off-topic zijn, worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over mogelijke spelfouten, opmerkingen en andere vragen over de site kunnen via e-mail naar de sitebeheerder worden gestuurd.Lees ook

Smartphone verandert in een digitale camera met Fjorden Grip

Smartphone verandert in een digitale camera met Fjorden Grip

More from Madison Garrett

Cardinals vs.Cubs – Speloverzicht – 13 juni 2021

Chicago — – Zack Davis Een tweetaktbal gooien in de zevende inning...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *