CEO van Sony: abonnementsservice voor nieuwe games heeft geen financiële zin – Gaming – Nieuws

Ja, zakelijk gezien is het natuurlijk niet zo vreemd wat hij zegt en ik begrijp de keuze, of het een verstandige keuze is valt nog te bezien.

Het probleem waar Sony nu voor staat, is dat games € 80 kosten voor de PS5. Dat betekent dat de prijs van de PS5 ongeveer evenveel waard is als 6 games. Met prijzen van € 80, – per game kunnen mensen veel beter gaan voor de € 500-versie, want vergeleken met digitale content uit de PSStore zullen de prijzen op schijf dalen en zullen ze uiteindelijk in een budgetbak belanden.

Ik ben nog nooit een fan geweest van digitale games op consoles en als Sony op deze manier doorgaat, zullen veel mensen wegblijven van de digitale variant. U kunt uw games niet doorverkopen of u kunt geen tweedehands game digitaal kopen. Waar mensen doen alsof ze voor innovatie staan, houdt Sony zich nog steeds aan dezelfde regels die golden toen we de NES van Nintendo hadden.

Ik twijfelde zelf om een ​​console te krijgen, maar met prijzen van € 80 per stuk, dank ik je ervoor. Met al die uitgeklede games en in-game onzin zoals seizoenspassen etc. krijg ik nooit een game voor € 80, -. Ontwikkelaars en uitgevers verdienen miljarden aan in-game content die niets kost om te creëren. En het meest belachelijke is het totale gebrek aan innovatie en vernieuwing. EA, Ubisoft en andere grote ontwikkelaars blijven met dezelfde content komen en durven daar binnenkort € 80 voor in rekening te brengen. Ik begrijp helemaal niet dat er nog steeds mensen zijn die evenveel geld betalen voor generieke games als de sportgames van EA.

READ  Therapeutisch zingen voor mij: Malaika Arora

Bewerken: betalen om online multiplayer-games te spelen, is wat mij betreft het meest trieste van allemaal. In hoe laat leven we vandaag 8) 7

[Reactie gewijzigd door Andyk125 op 17 september 2020 14:06]

Written By
More from Aubrey Mason

Op de jaren 90 geïnspireerde RPG SacriFire aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Regalia: Van mannen en koningen Ontwikkelaar Pixelated Milk heeft een RPG aangekondigd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *