Devil May Cry 5 Special Edition komt niet naar de pc

Capcom heeft “geen plannen” om Devil May Cry 5 Special Edition naar pc te brengen, en gaf een vreemde reden waarom de game exclusief is voor next-gen consoles.

Capcom heeft dat verklaard Devil May Cry 5 Special Edition zal niet op pc worden uitgebracht, en gaf een vreemde redenering voor die beslissing. Het bedrijf onthulde de uitgebreide versie van Devil May Cry 5 tijdens de recente PlayStation 5-showcase, waarmee werd bevestigd dat het een lanceringstitel van de volgende generatie zou worden.

Hoewel Devil May Cry 5 vorig jaar uitkwam, zorgde de aankondiging van de Special Edition nog steeds voor veel opwinding. Deze versie zal de fan-favoriete zwaardvechter Vergil aan het spel toevoegen als een speelbaar personage, net als de speciale edities van Devil May Cry 3 en 4 deed ervoor. DMC5 speciale editie bevat ook de legendarische moeilijkheidsgraad Dark Knight (een turbomodus die de spelsnelheid met 20% verhoogt) en ondersteuning voor ray tracing en hogere framesnelheden tot 120 frames per seconde. Blijkbaar zullen pc-spelers niet alle nieuwe upgrades zelf ervaren.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

Verwant: PlayStation 5-showcase: alles onthuld tijdens het PS5-evenement in september

In een verklaring aan Eurogamer, gaf een woordvoerder van Capcom toe dat het bedrijf niet van plan is om vrij te geven DMC5 speciale editie op pc. Volgens hen is de redenering dat het spel is “specifiek ontwikkeld en geoptimaliseerd om te profiteren van de systeemarchitectuur en de sprong in verwerkingskracht van PS5 en Xbox Series X. “De speelbare versie van Vergil komt nog steeds naar alle platforms als DLC, maar de andere functies en updates van de Speciale editie zal helemaal niet beschikbaar zijn op pc.

READ  Subway Surfers Hack Mod APK, gratis download computerspel, speel online

Uiteraard zijn Capcom-fans op pc hier niet blij mee. Er is al een campagne van review-bombing geweest voor de Steam-versie van DMC5, terwijl pc-spelers hun frustraties uiten over het feit dat ze als tweederangsburgers worden behandeld. Gezien het feit dat pc’s meer dan in staat zijn om alle vereisten voor Speciale editie‘s upgrades, zijn veel fans beledigd door Capcom’s rechtvaardiging voor het weglaten ervan.

Het lijkt erop dat Capcom een ​​rare kosten-batenanalyse heeft gemaakt en heeft besloten dat het niet de moeite waard is om mee te nemen DMC5 speciale editie naar pc. De verklaring voor het overslaan van pc houdt niet echt stand, en het bedrijf zou eenvoudig de pc-versie kunnen bijwerken naar de Speciale editie op een gegeven moment en breng bestaande spelers er een premie voor. Al met al lijkt het erop dat Capcom geld op tafel laat liggen. De volgende generatie consoleversie van Devil May Cry 5 Special Edition heeft wat ongelukkige box art, maar consolespelers zullen in ieder geval kunnen genieten van de upgrades.

De volgende: PS4 krijgt tot 4 jaar ondersteuning van Sony na de lancering van PS5

Bron: Eurogamer

koninkrijk harten laatste fantasie

Alle 25 Final Fantasy-personages die in Kingdom Hearts verschijnen


Written By
More from Max Mcgee

Steve Smith op IPL 13 zegt dat hij teleurgesteld is dat het niet in India zal plaatsvinden

Smith was in schitterende vorm tegen PakistanTwitter / cricket.com.au Rajasthan Royals-schipper Steve...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *