Cerro Estrada werd uit de wedstrijd geschopt door de Giants nadat hij op het veld werd geschopt

SAN FRANCISCO – De Giants Thero Estrada verlieten de wedstrijd van gisteravond tegen de Chicago Cubs na een helmslag in de vijfde inning van de San Francisco 5-4 overwinning.

Cubs trouwe Mark Leiter Jr., eerder zaterdag van Triple-A Iowa, raakte Estrada met een verandering van 84 mph, waardoor hij onmiddellijk landde. Estrada lag op zijn rug en praatte met de technische staf, en kreeg uiteindelijk hulp om weer op de been te komen en terug te keren naar de club.

Giants shortstop Thero Estrada ligt nog steeds op de grond nadat hij in de helm werd geraakt door Mark Leiter van de Cubs.
AP
De coaches van Giants helpen Thiru Estrada klimmen nadat hij gewond was geraakt aan de helm door Mark Leiter van de Cubs.
De coaches van Giants helpen Thiru Estrada klimmen nadat hij gewond was geraakt aan de helm door Mark Leiter van de Cubs.
AP

“Hij is nog steeds een beetje duizelig”, zei Giants-manager Gabe Kapler na de wedstrijd. “Enige druk op zijn linkerkant. Dus hij heeft hersenschudding-achtige symptomen. We hebben die stap nog niet genomen om hem te diagnosticeren met een hersenschudding, maar er is een goede kans dat we dat zullen zijn en we zullen uitzoeken wat we moeten doen van een menuperspectief in de komende uren of morgenochtend.”

Jason Vossler liep voor Estrada, die in de seizoenen 2019 en 2020 voor de Yankees speelde, en nam op korte termijn het roer over. Leiter bleef in het spel van Chicago.

“We hadden geen indicatie dat hij het bewustzijn verloor, hoewel zijn oogbollen niet geweldig waren,” merkte Kapler op. “Hij was zo verbaasd.”

Estrada, 26, slaat dit seizoen 0.262 met negen homeruns en 41 RBI.

READ  PS5-aanvulling: de standaardwachtrij van Sony Direct was alleen voor mensen met e-mailuitnodigingen
More from Madison Garrett
3 potentiƫle Miami Dolphins-valspellen in 2022
De Miami Dolphins hebben een paar zwakke plekken in hun schema voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *