Melvin Gordon is toegewijd aan het diversifiëren van het golfspel via Vibes Golf Club –

Melvin Gordon met de Boys and Girls Club van Denver op het evenement “Vibez Golf Club”. Krediet: Sam Weaver Photography via DenverBroncos.com.

Het blijkt dat voetbal niet de enige sport is waar Melvin Gordon III van houdt.

Gordon, die in april opnieuw tekende bij de Denver Broncos, richtte in de zomer van 2021 Vibez Golf Club op met Dare Ogunbowale van Houston Texans.

Zowel Gordon als Ogunbowale zijn alumni van de Universiteit van Wisconsin en werkten samen met zeven andere mannen die ook voetbal speelden voor de Wisconsin Badgers.

De club is opgericht in een poging om het golfspel te diversifiëren.

Ze organiseerden afgelopen november het eerste jaarlijkse liefdadigheidsevenement van de Vibez Golf Club. Op 15 juli organiseerden ze ook een fondsenwervingstoernooi in Madison, Wisconsin, in de buurt van waar Gordon opgroeide, om hun eerste verjaardag te vieren.

Gordon’s teamgenoten, Justin Simmons, Cortland Sutton en Sam Martin hebben onlangs deelgenomen aan een onderlinge competitie met de oprichters van het bedrijf, die werd uitgelicht op het YouTube-kanaal van Vibez Golf Club.

Gordon zei in een interview: “Man, we proberen het spel gemakkelijker te maken. Je weet wel, vriendelijker. En weet je, jongens zoals ik, jongens zoals ik, jongens gekleed zoals ik, zoals ik.”

De missie van de club luidt: “Iedereen moet en kan golf spelen, ongeacht hun achtergrond, opvoeding en persoonlijke verschijning. Niemand zou moeten proberen iemand te zijn die ze niet zijn, noch zouden ze zich op een bepaalde manier moeten gedragen om geaccepteerd te worden in de wereld Zolang je het spel speelt om plezier te hebben en de regels te respecteren, kun je spelen.’

READ  Denk je dat je favoriete videogame moeilijk is? Probeer Speedrunning It: NPR

De Vibez Golf Club werd geïnspireerd door de opvoeding van Gordon en zijn wens om middelen en afzetmogelijkheden te bieden aan kinderen die in vergelijkbare omstandigheden opgroeien.

“Je weet waar ik vandaan kom, of je bent goed in voetbal en basketbal. En weet je, aan golf wordt niet gedacht. Het is niet iets waarvan je denkt dat het een manier is om eten op tafel te zetten, weet je?”

Gordon en Ogunbowale verschenen vorige week op de 3M Open PGA Tour om de Vibez Golf Club te promoten.

Ga voor meer informatie over wat Vibez Golf Club doet naar https://vibezgolfclub.com/.

More from Madison Garrett
Releasedatum + nieuwe Card Shark-trailer, demo nu te downloaden
Fraude in de achttiende eeuw in Frankrijk. Het is alweer een tijdje...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *