CET Rashtriya Militaire School Oproepbrief downloaden

Rashtriya Military School heeft RMS 2022-toegangsbewijs vrijgegeven op rashtriyamilitaryschools.edu.in. Check hier de downloadlink.

RMS-toegangskaart 2022

RMS-toegangskaart 2022

RMS-toelatingskaart 2022 downloaden: De militaire school Rashtriya heeft een toegangskaart voor het gezamenlijke toelatingsexamen (CET) vrijgegeven op rashtriyamilitaryschools.edu.in. Kandidaten kunnen de Rashtriya Military School downloaden van de officiële website. De RMS-toegangskaartlink vindt u ook in dit artikel hieronder.

Downloadlink RMS-acceptatiekaart

De RMS CET Entrance Test wordt uitgevoerd voor toelating tot Klasse 6 en Klasse 9. Studenten die zich met succes kwalificeren voor de toelatingstoets worden opgeroepen voor een gesprek. Het interview bestaat uit 20 punten voor klas 6 en 50 punten voor klas 9.

Hoe RMS Toegangskaart 2022 downloaden?

  1. Ga naar de website van de school, bijvoorbeeld rashtriyamilitaryschools.edu.in
  2. Klik op “CET 2022 Admit Card” “Download CET-2022 ADMIT Card” onder “CET CORNER”
  3. U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar u uw ‘dossiernummer/aanvraagnummer’, categorie en geboortedatum moet opgeven
  4. Bekijk de RMS CET-toegangskaart

De Rashtriya Military Schools werden opgericht als King George’s Royal Indian Military Schools om te zorgen voor de opvoeding van de kinderen van het defensiepersoneel. De school heeft veel van haar afgestudeerden die hoge posities bekleden in de strijdkrachten en in andere sectoren die uitstekende diensten bewijzen aan het moederland.

READ  Met FlipBuilder kunnen gebruikers online fotoalbumsoftware downloaden
Written By
More from Eda Greene
Microsoft Edge 89 is nu beschikbaar om te downloaden op Windows en Mac
Microsoft heeft een grote nieuwe update voor Microsoft Edge uitgebracht, en deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *