Rekeningen bij Lions Spread, Line, Picks: voorspellingen van experts voor het Thanksgiving-spel

Rekeningen bij Lions Spread, Line, Picks: voorspellingen van experts voor het Thanksgiving-spel

Na vorige week als het “thuisteam” in Detroit te hebben gespeeld, heeft de Facturen Ik kom terug naar Ford Field voor een Thanksgiving-bezoek zwart. Buffalo zal proberen zijn tweede wedstrijd op rij te winnen en weer op het goede spoor te komen in de AFC playoff-race en gaat liever ten onder tegen de Lions.

De aftrap is vastgesteld op donderdag 12.30 uur ET vanuit Detroit. Het spel wordt uitgezonden op CBS.

Als je een Bills-fan bent, viel er veel te waarderen aan Buffalo’s optreden op zondag, want ze braken hun verliesreeks van twee wedstrijden. Jos Allen Hij elimineerde omzetten uit zijn spel die het team de afgelopen weken hadden gehinderd terwijl hij een slechte run had Bruin Verdedigend rende hij voor 171 yards, een gemiddelde van 5,2 yard per carry en een touchdown. Beide Devin Singletar En de James Kok Hij overtrof de 80-yard mark in de overwinning.

Het enige dat de Bills dit seizoen tegenhield, was een incidenteel omzetprobleem van Allen en een gebrek aan productie door hun running backs. Als ze die twee dingen beheersen, of op zijn minst beperkingen stellen aan Allen’s diensten, wordt het een van de zwaarste wedstrijden in de Aziatische kwalificatiewedstrijden.

Ze vechten nog steeds om de eerste plaats in de AFC East-regio, maar hun resterende schema is ingesteld op een hectische finish in de hoogste klasse. Vier van hun resterende zeven wedstrijden komen tegen Oost-Aziatische vijanden (inclusief beide wedstrijden tegen Nieuw Groot-Brittannië) en een mogelijke confrontatie met de eerste plaats Miami. met Cincinnati Als je ook op schema blijft, wordt het de rest van de weg een zware run, waardoor games als Detroit het soort games worden waar je gewoon niet in kunt glijden.

READ  Het herenvoetbalteam in de Verenigde Staten haalt de Zomerspelen niet

Maar slaap niet op de leeuwen of denk dat dit een wandelspel wordt.

Het team van Dan Campbell speelt gruizig voetbal en heeft drie opeenvolgende overwinningen Groene baaiEn de Chicagoen een overtuigende overwinning over New Yorkse reuzen Zondag op pad. Ze hebben dit seizoen tegen heel veel hechte teams gespeeld en een aantal moeilijke wedstrijden met één score verloren FiladelfiaEn de MinnesotaEn de Seattle, en Miami. Elk van deze vier wedstrijden werd beslist met vier punten of minder.

Ook voor Buffalo is het een erg korte en hectische week. Nadat ze alles hadden doorgenomen om naar Detroit te gaan voor de opnieuw geplande wedstrijd, kozen de Bills ervoor om niet in Detroit te blijven. Ze keerden een paar nachten terug naar Buffalo voordat ze terugvlogen naar Detroit voor een vroege donderdagmiddagwedstrijd. Wegploegen hebben al problemen met de planning in de korte week, wat daar nog aan bijdraagt.

Wat zijn de kansen van de Lions versus de Bills?

Verhaallijnen van de leeuwen versus de rekeningen

Deskundige keuzes voor leeuwen versus rekeningen

(afbeelding Jared Goff En de Jamal Williams(Jamie Squire/Getty Images)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *