Charmant verhalenboek-avonturenspel Beacon Pines komt in ‘eerste helft van 2022’ naar Switch en pc

Nieuws

Als onderdeel van deze week Indy House DirectHiding Spot Games, het in de VS gevestigde bedrijf, heeft aangekondigd dat zijn charmante en schattige avonturentitel, Beacon Pines, in de “eerste helft van 2022” naar Nintendo Switch en pc zal komen.

Beacon Pines is een verhaalgerichte ervaring die de sfeer en toon van Stranger Things, Undertale en Winnie The Pooh combineert tot een spookachtig verhaal dat draait om een ​​verbijsterend mysterie in een klein stadje. Het spel brak onlangs $ 30.000 Kickstarter Doel. Zoals het er nu uitziet, slaagde Beacon Pines erin om $ 84.548 te krijgen van 2.782 donateurs. Niet te armoedig, toch?

Naast het nieuw bevestigde releasevenster is de titel officieel ondertekend bij de onafhankelijke uitgever Spellen voor medereizigers.

Voor degenen die niet bekend zijn met het spel, kijk gerust eens naar Beacon Pines Traileradvertentie Van eerder dit jaar hieronder:

Beacon Pines heeft duidelijk een geweldige aparte kunststijl en een aantal echt creatieve verhalende spellen. Als lezer van het boek speel je een grote rol in hoe het mysterie uiteindelijk wordt ontrafeld.

Voor meer informatie, hier is een samenvatting van het recente persbericht van de game:

Beacon Pines is een fantastisch en eng avonturenspel vergelijkbaar met Winnie-the-Pooh meets Stranger Things. Daarin speel je een boeklezer en zijn hoofdpersoon, een jonge jongen die onderzoek doet naar mysterieuze gebeurtenissen in zijn geboortestad. Onderweg zul je spreuken vinden die zijn geschreven met nieuwe woorden waarmee je gebeurtenissen uit het verleden kunt herschrijven, wat leidt tot geheel nieuwe tijdlijnen om te verkennen.

– Geen gevechten – De gameplay is gericht op verkenning, diepgaande karaktergestuurde dialogen en het oplossen van lichte puzzels

– Verken een geïllustreerde stad vol charmante personages – en griezelige geheimen

– Verander gebeurtenissen uit het verleden door het verhalenboek terug te brengen en nieuwe hoofdstukken te onthullen

– Ontdek nieuwe woorden en gebruik ze om het verhaal van de game te schrijven (en te herschrijven)

Komt in 2022 naar pc en Nintendo Switch!! (meer platformen mogelijk)

– Gemaakt door Hiding Spot Games, een ontwikkelingsteam van drie personen

READ  Het nieuwe WoW-bordspel is gelanceerd op Kickstarter
Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *