Hoe heeft je Zelda-bestand: Breath Of The Wild Save File ‘af’ gemaakt? – Het onderwerp van debat

Foto: Nintendo

Sindsdien zijn er vier en een half jaar verstreken The Legend of Zelda: Breath of the Wild Het werd gelanceerd op Switch (en Wei Yu Vergeet de Wii U niet!) en het is een van die groenblijvende spellen waar ik sindsdien altijd naar terugkom.

Dit betekent niet dat ik het spel constant herstart (hoewel er veel mensen zijn die regelmatig opnieuw beginnen), maar nadat ik weer ben gaan polijsten Champion’s Ballad DLC-inhoudTerwijl ik het Master Sword tot zijn volle potentieel laadde en Master Cycle Zero in handen kreeg, merkte ik dat ik nog steeds het spel speelde en door Hyrule navigeerde terwijl ik de laatste tientallen Koroks achtervolgde en over het algemeen genoot van de relaxte sfeer van het spel.

Een snelle blik op mijn voltooiingspercentage (zoals te vinden in de linkerbenedenhoek van het kaartscherm) geeft aan dat na het spelen van “280 uur of meer” – smet! Mijn Breath of the Wild-save is voor 94,53% voltooid. Richting daar! langzaam.

Ik herinner me zelfs dat ik naar hetzelfde percentage keek nadat ik de Ganon-ramp voor de eerste keer had verslagen en geschokt was door hoe laag het ging. Ik weet het exacte aantal niet meer, maar het was verrassend dat ik de wedstrijd net had “uitgespeeld”.

Uit pure nieuwsgierigheid vroeg ik een aantal Nintendo Life-medewerkers hoe “compleet” de BOTW-percentagestatistieken zijn. Een paar vertelde me dat ze hun originele saves in de vorige sleutels verloren (of ze gewoon gewist hadden nadat ze weer een spel begonnen), dus hun lage percentage was geen juiste weerspiegeling van hun tijd in het spel.

READ  Deze vluchtdemo van Unreal Engine 5 Superman is geëxplodeerd op Twitter en nu wil de maker er een echt spel van maken

De reactie van Ryan Craddock bracht echt herinneringen boven:

Wow, slechts 32,75% in BotW voor mij. Ik deed vier grote dingen, alle 120 heiligdommen, ontgrendelde de hele kaart met deze torens en ging toen naar Ganon, maar ja, op de een of andere manier slechts 32,75… Ik vond ook iets dat zei dat ik 34/77 zijmissies deed.

wilde ryan
Foto: Nintendo Live

Videoproducent John Cartwright voltooid absoluut alles In het spel was het echter het ontplofte Korok-zaad dat hem lange tijd van 100% verhinderde:

335 uur voor mij… [the final seed] Het werd uiteindelijk ongelooflijk eenvoudig door Tarrey Town.

Het is duidelijk dat zelfs mensen die enkele tientallen uren hebben doorgebracht met het spelen van Breath of the Wild verrassend weinig van het totale spel kunnen hebben, dus vandaag vragen we hoeveel Breath of the Wild heeft. Jij bent Voltooid? Kaartgebieden, korokzaden, speurtochten – ze gaan allemaal naar dit ultieme totaal.

Vertel ons waar u valt op de percentageschaal met behulp van de onderstaande enquête:

Verrast door uw persoonlijke proporties? Vertel ons wat je nog moet ontgrendelen met een opmerking hieronder.

Written By
More from Aubrey Mason
Co-op Skyrim is eindelijk echt en werkt precies zoals ik wilde
Het kostte maar tien jaar en veel doorzettingsvermogen, maar modders hebben Skyrim...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *