Chase Now Out in Zuidoost-Azië

NetEase Games en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben vandaag de officiële lancering aangekondigd van de allereerste 2D 1v4 asymmetrische mobiele game, Tom en Jerry: Chase in Zuidoost-Azië.

De game is nu beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten in Thailand, Indonesië, de Filippijnen, Maleisië, Singapore, Laos, Cambodja, Myanmar, Oost-Timor en Brunei. Spelers in deze regio’s kunnen de game downloaden via de App Store of Google Play.

Tom en Jerry: Chase is een mobiel spel waarbij spelers kunnen kiezen om te spelen als kat of muis. Sluit je aan bij de snuggere muizen in hun pogingen om samen te werken en kaas te verzamelen terwijl je de kat voor de gek houdt, of sluit je aan bij de kat en ga solo om de muizen te vangen. Spelers kunnen binnen slechts acht minuten, altijd en overal genieten van dit klassieke verhaal over kat en muis.

Tom en Jerry: Chase heeft ook een hele reeks gloednieuwe functies toegevoegd voor de officiële lancering:

Er zijn vijf nieuwe casual modi, Cheese Frenzy Match, Team Speedrun, Clone Battle, Fun with Fireworks en Operative aan de mix toegevoegd. Deze casual modi zullen spelers nog meer plezier bezorgen. In de Team Speedrun-modus kunnen spelers bijvoorbeeld samenwerken om een ​​onbeperkt 3v3-gevecht te voeren. In de Cheese Frenzy-modus is het doel om binnen de tijdslimiet een bepaald aantal kaaswiggen in de muisgaten te duwen.

Populaire personages, waaronder cowboy Jerry en cowboy Tom, hebben ook hun officiële debuut gemaakt met de lancering! Spelers kunnen hun S-Class-skins, Hero of the West, verkrijgen via de Magic Mirror.

READ  Headup Games kondigt mobiele releasedatum aan voor Mystery Adventure Truberbrook uit de jaren 60

Om de lancering te vieren, zijn er enorme bonussen en evenementen voorbereid om spelers te verwelkomen. Het voltooien van de 7-daagse uitdagingen garandeert spelers een gratis A-class skin voor King Jerry. Dagelijkse aanmeldingen belonen ook munten, bonuspunten en sterren.

Er zijn nog steeds veel verborgen verrassingen in het spel die wachten op spelers om te ontdekken. Ben je klaar om een ​​nieuwe reis in te beginnen Tom en Jerry: Chase?

Klik op deze download koppeling voor Android- en iOS-gebruikers. en OPPO-gebruikers kunnen de game downloaden hier.

Volg voor meer informatie Tom en Jerry: Chase on Facebook en Instagram.

Written By
More from Vanessa Hale

De beste mobiele games om met je dierbaren te spelen in 2020

Of u nu virtueel verbonden blijft of samen rondhangt en geniet van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *