Top 3 games van Skate voor een onbewoond eiland

Als je aangespoeld bent op een onbewoond eiland en je hebt de keuze uit 3 spellen .. Welke zouden dat zijn? Dit is de vraag die we aan al onze presentatoren in deze sectie stellen. U bent natuurlijk net zo nieuwsgierig als wij naar de keuzes van de mannen. Deze keer heeft niemand minder dan onze Skate the Great de taak om de lijst met zijn top 3 games voor je samen te stellen.

Overleven op hardcore niveau

Skate en hoge moeilijkheidsgraad gaan natuurlijk goed samen door een deur. We kennen de skate gewoon niet op een andere manier. Maar wat als hij zich op een onbewoond eiland bevindt? Is de moeilijkheidsgraad van een spel belangrijk? En wat vindt hij van de duur van een spel? Dit zijn natuurlijk coole vragen. Hij kan uit alle spellen kiezen. En ja, er zijn er nogal wat. Skate heeft een behoorlijke lijst met favoriete spellen als we het hem vragen. Wordt het een Souls-achtig spel of haalt hij zijn energie uit een mooie pot PES zoals we van hem gewend zijn?

Supreme game lijst

Met gamen in zijn genen heeft skate veel moeite moeten doen om deze keuzes te maken. Wat is zijn ultieme entertainment? Welke spellen geven hem het vaardigheden om te blijven overleven of zijn ze puur plezierig? Dit is de ultieme kans voor skate om er echt de tijd voor te nemen. Want ja, vader worden … dat komt op korte termijn. Op een onbewoond eiland hoeft hij niet aan luiers en slapeloze nachten te denken. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over welk spel hij met je mee wil nemen. Je zit daar maar een tijdje, daar op dat onbewoonde eiland. Natuurlijk heeft onze veteraan Skate de keuze voor je klaar in dit item.

READ  De exit van Overwatch 2: het nieuwe gerangschikte systeem heeft een "misverstand" en zal in toekomstige seizoenen veranderen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *