Chefy-Chef kookt een storm op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Een van de hoogtepunten van onze week is het wekelijks uitbrengen van Ratalaika Games in digitale winkels over de hele wereld. Zie je, je weet zelden wat je gaat krijgen, maar je kunt er zeker van zijn dat het goedkoop zal zijn om te kopen, erg leuk om te spelen en boordevol geweldige Xbox Gamerscore. De nieuwste game om die vakjes aan te vinken is Chefy-Chef, de kleine man die op zoek is naar een magische storm op Xbox, PlayStation, Switch en pc.

Nu beschikbaar voor aankoop en download op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch en pc (Steam!), een Chefy-Chef. En nee, niets zoals Te gaar!Noch Koken, serveren, heerlijk! 3?!.

Deze nieuwste versie van Ratalaika is gemaakt door BUG-Studio en zal je niet minder dan zestig niveaus van platformkwaliteit bieden terwijl de titulaire Chefy zich een weg baant door een groot aantal nieuwe magische werelden.

Het is de ananas-radijssalade en het is het kenmerkende gerecht van deze chef-kok en om succes te behalen in deze exotische landen, moet hij de relevante ingrediënten onderzoeken (we raden ananas, radijs en andere ingrediënten in saladestijl).

Natuurlijk is er niets eenvoudigs in de grond waar Chefy zich in bevindt, maar met speciale krachten en vrij unieke kookgadgets kun je hem helpen muren te beklimmen, te teleporteren en te werken op de top van hoge sprongen. Doe het en deze chef zal leven om nog een dag te vechten.

Met geheime hamburgers verborgen in de Chefy-Chef, zal er waarschijnlijk ook een behoorlijke mate van reboot zijn.

READ  Xbox Game Pass verliest binnenkort Mortal Kombat X, Farming Simulator 17 en Football Manager 2020

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • * Voltooi 60 levels in drie mysterieuze werelden
  • * Interessante niveaus in de stijl van mini-metroidvania
  • * Gebruik kookgereedschap dat superkrachten voor je zal ontgrendelen
  • * Verzamel geheime hamburgers om nieuwe kleding in de kledingkast te ontgrendelen

We zullen de komende dagen proberen om het gebruikelijke te doen en onze chef-kok blanken te pakken te krijgen, zodat je weet hoe je Chefy-Chef kunt vinden als een Xbox-game. Als je een nieuwe reis wilt maken, ga dan naar Xbox-winkel En neem de download mee naar huis op Xbox One of Xbox Series X | S. Je zult zien dat Chefy-Chef ook op PlayStation, Switch en pc een behoorlijke schotel van het spul maakt. € 4,99 spotgoedkoop.

Spelbeschrijving:

De ananas-radijssalade is een favoriet gerecht van chef-kok Chefy. Chefy nadert opnieuw de koelkast en bevindt zich op magische wijze in nieuwe werelden waar hij de ingrediënten voor zijn favoriete gerecht moet vinden! Gewapend met je culinaire vaardigheden en creativiteit, ga je op dit heerlijke avontuur! Verzamel ingrediënten terwijl je je een weg baant door dichte jungles, met sneeuw bedekte bergen en kleverige moerassen. Versla 60 levels vol avontuur en plezier met Chefy! Kies unieke kooktools die superkrachten vrijspelen, zoals muren beklimmen met een scherp mes, teleporteren met een koekenpan en hoge sprongen dankzij een kookhamer! Zoek en verzamel geheime hamburgers in elk level, waar je nieuwe items in de garderobe van de chef kunt ontgrendelen.

Written By
More from Vanessa Hale
AO World waarschuwt voor tekorten aan PS5, Xbox Series X en S deze kerst • Eurogamer.net
Online elektrische retailer AO World heeft een waarschuwing afgegeven voor voorraadtekorten deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *