Game & Light brengt videogames aan je sleutelhanger

Als je oud genoeg bent om je de jaren 90 te herinneren, herinner je je misschien de enorme verscheidenheid aan mobiele spelplatforms die er in die tijd bestonden. Er was natuurlijk overal een draagbare Game Boy, en als je liever iets groters hebt, kun je Sega Game Gear of een Atari Lynx kopen. Maar je kunt ook kleiner worden met lcd-minigames zoals Nintendo game en kijk Bij sommige uitvoeringen ter grootte van een polshorloge.

Met al diegenen die het pad van de dodovogel bewandelden, zijn we blij om dat te zien [grossofabian] Houd je minigamewereld levend door ontwerp wassing spel: Mini Handheld Game Console met OLED-scherm. Het is klein genoeg om aan je sleutelhanger te bevestigen en wordt geleverd met een LED-lampje om als mini-zaklamp te fungeren. Maar het belangrijkste kenmerk is natuurlijk het ingebouwde videospel: het wordt momenteel geleverd met Ladyboy Avonturen, een zijwaarts scrollende platformgame vergelijkbaar met Google’s T-Rex-game. De USB-poort kan worden gebruikt om het apparaat op te laden en om nieuwe games te downloaden.

De wassing spel Het is gehuisvest in een 3D-geprinte behuizing en wordt aangedreven door een lithium-ioncondensator die voldoende lading kan opslaan voor ongeveer 40 minuten speeltijd. De CPU is een acht-pins ATtiny402 microcontroller met 4KB flash, net genoeg om een ​​volledige travestieten Spel. Hoewel er momenteel slechts één game beschikbaar is, is het systeem volledig programmeerbaar en open source, dus iedereen die de taak voelt, kan helpen nieuwe games voor het platform te ontwikkelen.

Als je van games ter grootte van een sleutelhanger houdt, heb je geluk: we hebben onlangs soortgelijke games op zonne-energie geïntroduceerd RunTinyRun. Iets langer geleden wisten creatieve hackers te persen volledige game jongens binnenkant kleine pakketten.

READ  Je kunt de verbeterde Mako Handling in Mass Effect Legendary Edition uitschakelen als je van de pijn houdt


More from Madison Garrett
76ers vs Tottenham: Match odds, wednotities en voorspelling voor vrijdag
de Philadelphia 76ers U heeft onlangs de hotline ontwikkeld. Na een van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *